Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un eveniment de tradiție în Cluj-Napoca, o gală a excelenței și a valorilor: Premiile Media de Excelență – ediția cu numărul XV!

În 26 octombrie, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca va avea loc un eveniment care promovează oameni de valoare, oameni „excelenți” care aduc schimbări pozitive în societate.

De-a lungul anilor au participat nume sonore din România, care s-au făcut remarcate într-o multitudine de domenii: cultură, sport, administrație, cercetare, sănătate, business, implicare socială, evenimente și educație.

Ediția din 2018 aduce din nou în centrul atenției oameni care se fac remarcați în societate, evenimentul bucurându-se de recunoaștere la nivel național.

Alături de noi vor fi: Electrogrup, Transgaz, StudiumGreen, Betty Ice, TAROM, Bogart Construct, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord.

Se vor asigura că evenimentul va primi atenția meritată: Kanal D, Evenimentul Zilei, Capital, TVR, Clujust.ro, Stiri de Cluj, Actual de Cluj, Făclia, Travel Mix, București TV, Transilvania Business, Cluj.com, Radio Impuls, Radio Napoca FM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de încălțăminte Clujana deschide primul magazin online și un nou showroom în Cluj-Napoca

Articolul următor

Autostrada Ploieşti - Braşov intră în licitație

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share