Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Imoteca lansează proiectele Triama Residence și Buena Vista Rezidential la Imobiliarium

Imoteca The Residential Experts lansează azi la târgul Imobiliarium, care își deschide porțile azi la ora 16.00, proiectele rezidențiale Triama Residence amplasat in zona Basarabia și Buena Vista, din zona de Nord a Capitalei.

Situat în zona de est a Capitalei, Triama Residence este proiectul care le ofera cumparatorilor stilul de viata activ pe care il cauta. Situat in proxima vecinatate a Arenei Nationale, in apropiere de parcuri si scoli, proiectul rezidential este alegerea ideala pentru cuplurile cu un stil de viata activ si modern.

Complexul rezidential va pune la dispozitia clientilor sai, garsoniere de 37,7 mp suprafață utilă și prețuri care încep de la 50.000 de euro plus TVA, apartamente cu 2 camere de 56.8 mp suprafată utilă și prețuri care încep de la 68.000 de euro plus TVA și 3 camere cu o suprafață utilă de 73,6 mp și cu prețuri de la 88.000 euro plus TVA.
Apartamentele din Triama Residence au o inaltime libera de 2,75 m, balcoane si terase generoase.
Triama Residence va fi finalizat in 2020.

Buena Vista Rezidencial este un nou proiect rezidențial ce va fi dezvoltat în partea de Nord a Bucurestiului.
Buena Vista Residencial va cuprinde, într-o clădire de 5 etaje, 109 apartamente cu 1,2,3 si 4 camere si apartamente unicat cu spatii vitrate generoase, gradina si inaltime living de 5 metri, 2 nivele de parcare subterana, complex ingradit cu acces controlat, zona verde amenajata si loc de joaca pentru copii.

Prețurile apartamentelor încep de la 83.000 de euro plus TVA pentru studiouri de 50,18 mp util, de la 86.000 plus TVA pentru apartamente cu două camera cu o suprafață de 52,43 mp util.

În ceea ce privește apartamentele cu trei camere acestea au 80,88 mp utili și un preț e 125.000 de euro, iar cele de patru camere au 112,75 mp utili și un preț de 179.000 mp utili.

Apartamentele din cele două proiecte sunt la vânzare de azi inclusiv la Imobiliarium.

Imoteca are peste 15 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminstrând cel mai mare portofoliu de ansambluri rezidentiale noi din România. Compania pune accentul pe conceptul de „Human to Human”, oferind servicii cât mai apropiate de cerințele clienților și partenerilor si detine cel mai mare portofoliu de proiecte boutique din Bucuresti. În prezent, Imoteca este compania de consultanță exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din România și unica agenție românească care a reușit să obțină licența pentru brandul internațional Fine&Country.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cine e la volanul primului tractor românesc...?!

Articolul următor

Ștefan-Radu Oprea, vizită la Berlin. România ar putea fabrica baterii pentru mașinile electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share