IT&C Ultimele stiri

De ce să ai încredere în soluțiile ERP?

Sistemele de planificare a resurselor contribuie semnificativ la creșterea productivității muncii într-o companie și la îmbunătățirea tuturor indicatorilor de performanță. Alegerea unei soluții de ERP care să fie adaptată nevoilor reale ale unei companii este o provocare pentru orice business.

Întreprinderile de orice mărime trebuie să își aleagă software-ul care le va aduce un plus de valoare și care le va ajuta cu adevărat să își optimizeze afacerea și să crească profitabilitatea.
Ce trebuie făcut pentru alegerea soluției ERP potrivite pentru o afacere?

1. Definirea strategiei și a obiectivelor, pentru a alege modulele și aplicațiile relevante, cu ajutorul consultanților de business.

2. Căutarea unui furnizor cu experiență în verticala de business în care activează întreprinderea, care poate oferi un timp de implementare scurt, scalabilitate și care are o soluție pregătită în proporție de 90 %, iar restul de 10 % se poate adapta în funcție de specificul de activitate.

3. Alegerea celei mai potrivite platforme, eficientă din punct de vedere al costurilor și de încredere.

Instalarea unei soluții ERP permite numeroase beneficii, precum: scăderea costurilor cu raportările, auditul şi contabilitatea într-o companie, eficientizarea interacțiunii cu partenerii/clienții, eficientizarea managementului logistic, planificarea procesului de producție și o mai bună gestionare a cheltuielilor.
Pentru ca beneficiile soluțiilor ERP să își atingă potențialul maxim, acestea trebuie personalizate pe specificul și necesitățile fiecărei companii în parte.
Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100 % online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.
Alfa Software este unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania. Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.
Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și distribuție națională prin distribuitori.

Related posts

Fab Lab Iasi: Raport privind spatiile de Coworking din Europa Centrala si de Est

Stefana Muresan

Unul dintre cei mai influenţi tineri din Europa, Cornel Amariei (25 ani) – director de inovaţie la Continental

Stefana Muresan

Afacerile AdePlast au crescut cu 10% în primul trimestru

Stefana Muresan

Leave a Comment