Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Industrial Park Brasov aniversează 10 ani

10 ani de dezvoltare continuă și sustenabilă, alături de clienți.

Anul acesta, Industrial Park Brasov împlinește zece ani de activitate în domeniul dezvoltării de spații industriale, construite pe baza cerințelor specifice clienților.

Stadiul actual de dezvoltare al Industrial Park Brasov cuprinde 10 hale de producție cu o suprafață totală construită de 115.000 mp și un grad de ocupare de 100%. Clienții Industrial Park Brasov sunt companii românești și străine ce au decis să își dezvolte activitatea în Brașov, generând până acum peste 5.000 locuri de muncă și o cifră anuală de afaceri de aproximativ 600 milioane Euro (2017).

“Le mulțumesc colegilor mei, clienților noștri și mulțumesc Unicredit Leasing pentru faptul că împreună am reușit să transformăm un vis într-un proiect funcțional. Evident că nu ne oprim aici și dorim să ne extindem. Avem infrastructura pregătită pentru dublarea parcului și căutăm noi clienți care să intre în familia Industrial Park Brasov”, a declarat Călin Costan, Director General Industrial Park Brasov.

Situat în centrul României, la intersecția marilor axe rutiere și feroviare și în apropierea viitorului aeroport internațional, Industrial Park Brasov beneficiază de acces facil dinspre orașele Brașov și Ghimbav, infrastructură completă de utilități, precum și acces la forță de muncă calificată.

Despre IPB

Fondat în 2008, Industrial Park Brasov este o investiție 100% privată, situată la 7 km distanță de orașul Brașov. “Construim spații industriale la cheie, conform specificațiilor clientului, în baza unui scenariu de închiriere pe termen lung”, a explicat Mirela Rădulescu, Sales & Marketing Director.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Schemă de ajutor guvernamental de aproape 40 mil. euro pentru Universal Alloy Corporation în Maramureș. Investiție totală - 130 mil. euro

Articolul următor

Conferinta Business (r)Evolution - Digitalizarea - Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei in 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share