Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pegas inaugurează prima franciză, în Brașov. De Black Friday, reduceri de până la 80%

Prima franciză Pegas se deschide sâmbătă, 17 noiembrie, la Brașov, în magazinul situat în mallul de la ieșirea din oraș către Bran. Acesta are o suprafață de 100 de metri pătrați, iar până acum investiția se ridică la 40.000 de euro, 70% din sumă fiind dedicată produselor, scrie capital.ro.

Deschiderea oficială vine împreună cu o ofertă de Black Friday, unde cele mai multe produse vor avea reduceri de până la 80%.

Prima franciză Pegas a fost pusă pe picioare în cinci săptămâni de la achiziţie. În tot acest timp, francizatul a primit ajutor important în toate direcţiile de implementare, de la alegerea spaţiului optim pentru vânzarea de biciclete până la mobilier şi produse, de la pregătirea personalului până la partea de service. Astfel că în magazinul din Braşov se vor regăsi absolut toate modelele de biciclete aflate în portofoliul Pegas, precum şi o varietate generoasă din produsele şi accesoriile aflate pe site.

”Mi-am dorit foarte mult să promovez un brand cu renume pe piaţa bicicletelor din România, o bicicletă a copilăriei mele, prima, de altfel. Cred că este extrem de important ca populaţia să conştientizeze beneficiile aduse în viaţa noastră de mişcarea fizică şi este şi de datoria noastră să promovăm un stil de viaţă sănătos”, a declarat Mădălina Grădinariu, proprietarul primei francize Pegas.

Perioada de iarnă va fi folosită pentru promovarea locală şi pentru pregătirea produselor pentru 2019, adaptate specificului de clienţi din zonă. Iar planurile sunt ca vara viitoare să mai deschidă un punct de lucru în oraş.

Pegas a ajuns anul acesta la 8 magazine proprii, în Bucureşti, Timişoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava şi Constanţa, dar vinde bicicletele în 300 de magazine partenere. Producţia a ajuns să depăşească 25.000 de biciclete pe an şi 28 de modele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcare subterană de 2.500 de metri pătrați în centrul istoric al Timișoarei. Primăria caută investitor privat

Articolul următor

Eximbank finanţează Romelectro cu 150 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share