Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Neil McGregor, noul președinte al Camerei de Comerț Româno – Britanice

Neil McGregor, partener coordonator la McGregor & Partenerii și administrator la Crama Purcari, îi succede lui Colin Lovering în funcția de președinte al Camerei de Comerț Româno – Britanice (BRCC), informează un comunicat.

McGregor, anterior unul dintre vicepreşedinţii BRCC, este avocat britanic şi membru al Baroului Bucureşti, fiind partenerul coordonator al McGregor & Partenerii, Bucureşti & Sofia, pe lângă acestea este şi administrator la Crama Purcari.

“Sunt încântat că am fost ales drept noul preşedinte al BRCC în anul centenar al României. BRCC s-a dezvoltat cu mult succes sub predecesorul meu, Colin Lovering şi mă bucur că voi fi sprijinit de Colin şi de Dan Kearvell în calitate de vicepreşedinţi, pe lângă ceilalţi membri ai Consiliului Camerei. Totuşi avem în faţă o provocare în faptul că UK va părăsi EU la data de 29 martie anul viitor, împreună cu toate incertitudinile şi oportunităţile aduse de acest eveniment. BRCC este o asociaţie nepolitică, condusă de membrii săi, pentru membrii săi, români,britanici sau de altă naţionalitate. Membrii, deşi îşi desfăşoară activitatea în diverse domenii, se confruntă adesea cu provocări asemănătoare şi experienţa unui membru îl poate ajuta pe alt membru. Cel mai important, Camera permite comunităţii de afaceri – din UK şi din România – să îşi exprime opiniile către guvernele din UK şi România. Activitatea de afaceri şi investiţiile nu se vor opri – şi cu adevărat nu se pot opri – la data de 29 martie 2019. Cred că experienţa mea în domeniul juridic şi în domeniul afacerilor va ajuta la dezvoltarea relaţiilor BRCC cu ambasadele din Londra şi Bucureşti precum şi cu autorităţile guvernamentale respective. BRCC trebuie să continue să se asigure că activităţile de afaceri – şi oamenii de afaceri – pot exploata oportunităţile pe care plecarea UK din Uniunea Europeană le va aduce, precum şi că reduce la minim orice efecte mai puţin dorite ale acestui moment”, spune el.

A fost mai întâi ales administrator al BRCC în 2014, în urma activităţii juridice efectuate de firma sa pentru a acredita BRCC să primească finanţare de la Guvernul Marii Britanii pentru a promova legăturile comerciale dintre Regatul Unit şi România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Campionii în Business din Transilvania au fost premiați pe scena Operei Naționale Cluj-Napoca

Articolul următor

Consiliul Investitorilor Străini: Piața muncii are nevoie de politici atent cântărite și dezbătute

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share