Lideri si afaceri Ultimele stiri

Alfa Software lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5

* Alfa Software este prima companie producatoare de soluții ERP din România care introduce trecerea pe HTML5

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 130.000 de euro.

Platforma de business ASiS Ria3 este primul și singurul sistem românesc dezvoltat pe tehnologia revoluționară RIA. ASiS Ria3 este noua interfață de introducere de date ce rulează în HTML5, păstrându-şi totuși caracteristicile şi funcţionalităţile aplicaţiilor desktop, însă cu focus pe ergonomia operării.

„ Ne concentrăm eforturile pentru a oferi clienților nostri mijloacele necesare pentru a face performanță. Cu ASiS Ria3 procesul de valorificare a analizelor de date și transformarea lor în informații de business devine mult mai facil, pentru a permite companiilor să facă diagnoze, și astfel să își optimizeze activitatea mult mai rapid și în timp real”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Platformă folosește o interfața rapidă și intuitivă, care se redimensionează în funcție de dispozitivul folosit, mobile/desktop. O altă caracteristică importantă a platformei este faptul că baza de date se poate încărca și dezvolta în Cloud sau pe serverul propriu, iar operațiunile companiei să ruleze prin ASiS Ria3 pe HTML5, pentru a avea o flexibilitate mai mare a timpilor de operare. În plus, oferă un grad mai ridicat de securitate a informației asigurat de mecanisme de criptare avansate şi de drepturile de conectare la server.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producție.

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și distribuție națională prin distribuitori.
Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți, peste 4000 de utilizatori și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun), Remat Invest, Remat Brasov, Remat Holding.

Related posts

Interzicerea articolelor din plastic afectează lanţurile de magazine şi HORECA

Traian Dan

Transgaz, cerere de participare la privatizarea Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Stefana Muresan

Povestea certificarii europene a Salamului de Sibiu

Ionut Oprea

#EURoad2Sibiu. In 2019, All Roads Lead to Sibiu

Stefana Muresan

Tradiție și performanță la Facultatea de Farmacie

Stefana Muresan

Timișoara: Euro Sticks Group preia Knauf din Germania

Stefana Muresan

Cercetarea românească. OMS: Institutul OncoGen din Timișoara este singurul din România care testează un vaccin împotriva Covid-19

Ion Surdu

Cities of Tomorrow #7: Communities in Focus – Gândire globală. Acțiune locală.

Stefana Muresan

Fonduri europene pentru transformarea celei mai circulate artere din Sibiu. Orașul va avea prima stradă cu bandă dedicată transportului public

Papuc Irina

Lucrări de reabilitare pe DN 76 Deva – Oradea

Stefana Muresan

Contribuabilii zălăuani vor fi penalizați dacă nu își plătesc impozitele

Nora Dumitrescu

IRUM creşte cu 15% producţia la Reghin

Stefana Muresan

Familia Bîcu din Alba, afaceri de 5 mil. euro cu brandul de lactate De la Ferma

redactia

Un tablou de Adrian Ghenie a fost vândut cu aproape 3 milioane de euro

Stefana Muresan

Transgaz, profit net de peste 602 milioane de lei, la 31 decembrie 2017

Stefana Muresan

De vineri, 15 mai, se vor deschide parcurile în municipiul Satu Mare

Traian Dan

Grupul german Güntner a inaugurat a doua fabrică la Sibiu – „Megafactory Plant II”: investiție de 30 de milioane de euro

Papuc Irina

CBRE păstrează administrarea clădirii Campus 6.1 deținută de CA Immo

Ligia Voro

Turismul și patrimoniul cultural în regiunea transfrontalieră Banat, în dezbatere la UVT

Stefana Muresan

CFR SA a testat noul sistem centralizat de semnalizare şi dirijare a traficului feroviar, pe tronsonul Arad-Curtici

Stefana Muresan

Sectorul energetic și cel bancar, cele mai atractive pe bursă anul viitor

Stefana Muresan

Cel mai mare fond din lume, deţinut de un stat, a devenit acţionar la Digi şi Compa

Stefana Muresan

UMFST Târgu Mureș a câștigat trei noi proiecte ROSE

Ligia Voro

ASF suspendă activitatea directă de relații cu publicul

Ligia Voro

Leave a Comment