Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala polivalentă din Blaj va fi construită de italienii de la Frimat Spa Roma; contract de 32 mil. lei

Primarul din Blaj, Gheorghe Rotar, a anunțat semnarea contractului de execuție pentru viitoarea sală polivalentă din Blaj, în valoare de peste 32 de milioane de lei. Construcția se va întinde pe un teren cu o suprafață de 17.118 de metri pătrați.

Construcția va fi realizată în cadrul unui acord de asociere prin care Municipiul Blaj şi Consiliul Județean Alba suportă din bugetul propriu câte 50% din cheltuielile totale aferente realizării investiţiei.

”Astăzi s-a semnat contractul de execuție pentru construcția Sălii Polivalente Blaj, de 2.000 de locuri. Acestea vor fi efectuate de firma italiană SC Frimat Spa Roma și vor dura 36 de luni. Sala Polivalentă, ce va fi construită la cele mai înalte standarde, reprezintă un obiectiv de mare infrastructură a municipiului Blaj care, din punct de vedere urbanistic și al standardului de viață, deschide noi oportunități în dezvoltarea comunității noastre și contribuie, alături de celelalte mari investiții pe care le derulăm, la crearea orașului european pe care ni-l dorim cu toți” a declarat Gheorghe Rotar, potrivit alba24.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Romsilva a demarat a doua campanie de împăduriri din acest an

Articolul următor

Compania de Apă Someș, proiect de 350 milioane de euro, fonduri europene. Urmează peste 30 de licitații internaționale

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share