Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VINTEST 2018 – VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc

Peste 200 de vinuri aparținând unora dintre cei mai importanți producători români își dau mână cu mână într-o Unire simbolică, în perioada 7-9 decembrie 2018, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Salonului VINTEST- “VIN la EXPO! Iubesc Vinul Românesc”. Evenimentul este organizat de VINVEST în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” și se desfășoară în Sala Expozițională a instituției academice.

Vinuri alese, special concepute în acest an de grație și dedicate Centenarului Marii Uniri, își vor găsi locul într-o expoziție inedită amplasată în cadrul Salonului, iar pe parcursul celor trei zile de eveniment, vizitatorii se vor bucura nu doar de sortimentele excepționale de băuturi, dar și de dezbateri tematice, susținute de specialiști titrați în domeniul oenologic, precum și de tombole cu premii.

“Aflat deja la cea de-a VIII-a ediție, VINTEST este mai ales îndrăgit pentru campania ”IUBESC VINUL ROMÂNESC” demarată în urmă cu 5 ani. Acum, în anul de grație 2018, demersul de promovare a soiurilor românești atinge cel mai sensibil punct și i-a provocat pe reprezentanții cramelor să își personalizeze produse de marcă din portofoliu, astfel încât să creăm povestea 100 de vinuri pentru 100 de ani.”, spune ing. Lucia Pîrvu, director VINVEST.

Cei interesați să participe la VINTEST 2018 sunt așteptați vineri și sâmbătă între orele 11:00 – 19:00, iar duminică între 10:00 – 18:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

P3 A ACHIZIȚIONAT UN TEREN DE 16 HECTARE PENTRU UN NOU PARC ÎN NORD VESTUL BUCUREȘTIULUI

Articolul următor

ICE WINE made by Jidvei - Prima recoltă de struguri pentru ”Vinul de gheață”, după șapte ani de așteptări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share