București Real Estate Ultimele stiri

Optim PM livreaza Shopping City Satu Mare

Optim Project Management a finalizat serviciile de Construction Management pentru Shopping City Satu Mare, noua destinatie de shopping si petrecere a timpului liber, a carei deschidere are loc astazi, 5 decembrie 2018.

Incepand cu vara anului 2017, Optim Project Management a supervizat proiectul oferind servicii de Construction si Cost Management, Procurement, Coordonare SSM si Dirigentie de Santier.

Centrul comercial are o suprafata construita de aprox. 37.900 mp si ofera un hypermarket, o galerie, zone de fashion, food court si de divertisment. Shopping City Satu Mare beneficiaza de 1.108 locuri de parcare si de o zona verde de aprox. 4.000 mp. Constructia a inceput in martie 2018 si a fost finalizata in termen de 9 luni.

David Evans, Manager General Optim PM, a declarat:

“Suntem foarte mandri ca am livrat inca un alt centru comercial pentru NEPI Rockcastle. Am lucrat indeaproape cu clientul nostru si cu celelalte echipe implicate in livrarea proiectului, dar multumiri speciale merg catre echipa Optim PM, care si-a impartasit experienta si a dus la bun final proiectul.”

Related posts

83% dintre milenialii din România sunt optimiști atunci când se gândesc la viitor

Stefana Muresan

Zalăul începe să strângă organizat deșeurile de produse electrice

Nora Dumitrescu

Primăria Cluj vrea aproape 5 mil. euro, fonduri europene, pentru a amenaja “Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor” pe 21 de hectare

redactia

Leave a Comment