Transilvania Business
Bihor Turism Ultimele stiri

CNN face reclamă Bihorului: Munţii Apuseni şi satul Vadu Crişului, pe lista scurtă a celor mai frumoase locuri din Europa

* Munţii Apuseni au fost incluşi de CNN pe lista celor 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate cât mai curând, deoarece sunt cele mai frumoase locuri de pe continent.

Postul de televiziune american CNN a efectuat un clasament al celor mai frumoase locuri de vizitat din Europa, între care a situat și Munții Apuseni. “Parte a Munților Carpați de Apus din Transilvania, Apusenii reprezintă vacanța de vară ideală, cu temperaturi scăzute și cărări neaglomerate printre pădurile seculare și piscuri stâncoase.

Urșii bruni și lupii străbat aceste dealuri, deși este nevoie de răbdare și o privire ageră pentru a-i detecta. Cățărătorii pot încerca o serie de rute diferite printre căi ferate care apar pe malurile râurilor la sud de satul Vadu Crișului.

Pe lângă Munții Apuseni, CNN mai remarcă Avignon, din Franța, Lisabona din Portugalia sau Pompeii din Italia.

Materialul integral aici

Comentarii

Comentarii

Related posts

P3 continues P3 Bucharest park expansion, raising first column of first new warehouse of 2017.

Ionut Oprea

Arad: Proiect de management al deşeurilor de peste 30 milioane de euro

Stefana Muresan

Ratingul Transgaz este ‘BBB-‘ cu Perspectivă Stabilă, conform Fitch

Ligia Voro

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More