Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grup Feroviar Român, premiu pentru inovație în calea ferată din România

Asociația industriei feroviare a acordat un premiu de excelență pentru invenție, cercetare și inovație companiei Grup Feroviar Român.

Distincția, oferită de Asociația Industriei Feroviare și Clubul Feroviar Român a fost acordată pentru cercetare și inovare software în domeniul ingineriei transportului și traficului, concretizată (în acest an) în aplicația informatică SHUNTING EXPERT.

După succesul obținut de conceptul portalului dedicat clienților (care creează, totodată, în adâncimea proceselor operaționale semnificative sinergii), în acest an, o noua aplicație informatica, surprinzătoare prin aparenta ei simplicitate și perfect integrata în paradigma activităților specifice complexelor feroviare (cu volume mari de manevra și numeroase linii, vagoane și locomotive) a fost deja integrată în procesul de producție. Și acest nou instrument informatic (Shunting Expert) îndeplinește cele 2 criterii de performanță enunțate care vizează condensarea temporală (fără denaturare) a proceselor operaționale și creșterea satisfacției clienților.

“Acesta este un proiect de succes si vreau sa cred ca va da roade si in continuare. Nu este usor sa fii inginer, este un domeniu in care se munceste mult, iar produsul final este disponibil dupa foarte multa munca depusa, de la etapa de idee, pana la etapa de schita a proiectului, apoi etapele de testari si aplicatii, pana la finalizarea produsului si scoaterea acestuia pe piata”, a declarat, potrivit DC news.ro, Amedeo Neculcea, consilier dezvoltare in cadrul Grup Feroviar Roman.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cluj vs. București - Unde e mai bine să faci afaceri

Articolul următor

Pârtiile din Munții Banatului îi fac pe schiori să uite de Poiana Brașov, Rânca, Straja și Kopaonik

Citește și:
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share