Industrie Ultimele stiri

Grup Feroviar Român, premiu pentru inovație în calea ferată din România

Asociația industriei feroviare a acordat un premiu de excelență pentru invenție, cercetare și inovație companiei Grup Feroviar Român.

Distincția, oferită de Asociația Industriei Feroviare și Clubul Feroviar Român a fost acordată pentru cercetare și inovare software în domeniul ingineriei transportului și traficului, concretizată (în acest an) în aplicația informatică SHUNTING EXPERT.

După succesul obținut de conceptul portalului dedicat clienților (care creează, totodată, în adâncimea proceselor operaționale semnificative sinergii), în acest an, o noua aplicație informatica, surprinzătoare prin aparenta ei simplicitate și perfect integrata în paradigma activităților specifice complexelor feroviare (cu volume mari de manevra și numeroase linii, vagoane și locomotive) a fost deja integrată în procesul de producție. Și acest nou instrument informatic (Shunting Expert) îndeplinește cele 2 criterii de performanță enunțate care vizează condensarea temporală (fără denaturare) a proceselor operaționale și creșterea satisfacției clienților.

“Acesta este un proiect de succes si vreau sa cred ca va da roade si in continuare. Nu este usor sa fii inginer, este un domeniu in care se munceste mult, iar produsul final este disponibil dupa foarte multa munca depusa, de la etapa de idee, pana la etapa de schita a proiectului, apoi etapele de testari si aplicatii, pana la finalizarea produsului si scoaterea acestuia pe piata”, a declarat, potrivit DC news.ro, Amedeo Neculcea, consilier dezvoltare in cadrul Grup Feroviar Roman.

Related posts

Continental Anvelope extinde tehnologia de tratare a emisiilor olfactive in fabrica din Timisoara

Stefana Muresan

Pasaj rutier subteran şi reabilitarea Podului Dacia, două proiecte noi ale Primăriei Oradea

Stefana Muresan

România, supremaţia în topul celor mai profitabile sisteme bancare din Europa

Stefana Muresan

Leave a Comment