Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grup Feroviar Român, premiu pentru inovație în calea ferată din România

Asociația industriei feroviare a acordat un premiu de excelență pentru invenție, cercetare și inovație companiei Grup Feroviar Român.

Distincția, oferită de Asociația Industriei Feroviare și Clubul Feroviar Român a fost acordată pentru cercetare și inovare software în domeniul ingineriei transportului și traficului, concretizată (în acest an) în aplicația informatică SHUNTING EXPERT.

După succesul obținut de conceptul portalului dedicat clienților (care creează, totodată, în adâncimea proceselor operaționale semnificative sinergii), în acest an, o noua aplicație informatica, surprinzătoare prin aparenta ei simplicitate și perfect integrata în paradigma activităților specifice complexelor feroviare (cu volume mari de manevra și numeroase linii, vagoane și locomotive) a fost deja integrată în procesul de producție. Și acest nou instrument informatic (Shunting Expert) îndeplinește cele 2 criterii de performanță enunțate care vizează condensarea temporală (fără denaturare) a proceselor operaționale și creșterea satisfacției clienților.

“Acesta este un proiect de succes si vreau sa cred ca va da roade si in continuare. Nu este usor sa fii inginer, este un domeniu in care se munceste mult, iar produsul final este disponibil dupa foarte multa munca depusa, de la etapa de idee, pana la etapa de schita a proiectului, apoi etapele de testari si aplicatii, pana la finalizarea produsului si scoaterea acestuia pe piata”, a declarat, potrivit DC news.ro, Amedeo Neculcea, consilier dezvoltare in cadrul Grup Feroviar Roman.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj vs. București - Unde e mai bine să faci afaceri

Articolul următor

Pârtiile din Munții Banatului îi fac pe schiori să uite de Poiana Brașov, Rânca, Straja și Kopaonik

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share