Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS Pannonia cumpără Skyshield și își întărește poziția în top 10 firme de monitorizare flotă din Ungaria

AROBS Pannonia a semnat un acord privind preluarea Skyshield Ungaria, o firma cu un portofoliu de 200 de clienți și 1200 vehicule monitorizate. Cu o experiență de peste 7 ani în furnizarea de soluții de telematică și telemetrie pe piața din Ungaria, AROBS Pannonia se situează în top 10 în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă auto, având cote de piață relevante, menționăm în mod special serviciile prestate către 80% din firmele de curierat din țara vecină.

Achiziția Skyshield vine în contextul identificării unor sinergii la nivel tehnic și operațional între cele două companii și a dorinței acestora de a furniza soluții cat mai complete și complexe pe piața ungară, unde deja produsul nostru – TrackGPS – este existent din 2011.

AROBS Pannonia este filiala AROBS Transilvania Software, care face astfel încă un pas spre a deveni unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS, declară: „Continuăm strategia noastră de creștere prin achiziții, un proces început din 2013 prin integrarea mai multor jucători pe piața locală și regională. Aportul Skyshield, prin AROBS Pannonia, este mai mult decât favorabil. Ne păstrăm în continuare această direcție, de a identifica alte oportunități de achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de mașini monitorizate în următorul an”.

în cei peste 20 de ani de existență, AROBS a ajuns să dezvolte atât linia de produse proprii pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc), cât și să se specializeze în furnizarea de soluții în regim de outsourcing pentru industrii diverse precum Automotive, Travel & Hospitality, Life Sciences, Enterprise Applications. În acest moment, peste 800 de angajați și colaboratori activează în sediile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București – la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România: Îngheţarea salariilor în sectorul bugetar, cel puţin pentru primele 6 luni ale anului 2019

Articolul următor

Optim PM desemnata sa livreze primul hotel Autograph Collection din Romania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share