București Real Estate Ultimele stiri

Optim PM desemnata sa livreze primul hotel Autograph Collection din Romania

Optim Project Management a fost desemnata de catre Apex Alliance sa livreze primul Hotel Autograph Collection din Romania. Optim PM supervizeaza consolidarea, restaurarea si renovarea cladirii ce este cunoscuta sub numele de Palatul Marmorosch-Blank. Cladirea emblematica, datand din perioada interbelica, este listata ca fiind monument istoric si are un regim de inaltime de 2S+P+5E si o suprafata totala de aprox. 16.715 mp.

Palatul va fi convertit intr-un hotel de 5 stele Autograph Collection sub brandul Marriott si va dispune de 215 camere, un restaurant si bar, sala de evenimente, facilitati de spa si fitness, o piscina, zone de intalniri si conferinte.

In calitate de Project Manager, Optim PM ofera servicii de Construction Management, Design si Cost Management, Dirigentie de Santier si Coordonare SSM. Optim PM este, de asemenea, responsabila pentru achizitia si instalarea mobilierului, corpurilor de iluminat si echipamentelor hoteliere conform standardelor Marriott si cerintelor de proiectare.

Related posts

Europarlamentarul Daniel Buda: In Romania, peste 45% din terenurile agricole se afla in mainile strainilor

Stefana Muresan

252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice până în 2020

Ligia Voro

Complexul Energetic Hunedoara va furniza servicii de sistem la o putere de 400 de MW până în 2020

Stefana Muresan

Leave a Comment