Transilvania Business
București Real Estate Ultimele stiri

Optim PM desemnata sa livreze primul hotel Autograph Collection din Romania

Optim Project Management a fost desemnata de catre Apex Alliance sa livreze primul Hotel Autograph Collection din Romania. Optim PM supervizeaza consolidarea, restaurarea si renovarea cladirii ce este cunoscuta sub numele de Palatul Marmorosch-Blank. Cladirea emblematica, datand din perioada interbelica, este listata ca fiind monument istoric si are un regim de inaltime de 2S+P+5E si o suprafata totala de aprox. 16.715 mp.

Palatul va fi convertit intr-un hotel de 5 stele Autograph Collection sub brandul Marriott si va dispune de 215 camere, un restaurant si bar, sala de evenimente, facilitati de spa si fitness, o piscina, zone de intalniri si conferinte.

In calitate de Project Manager, Optim PM ofera servicii de Construction Management, Design si Cost Management, Dirigentie de Santier si Coordonare SSM. Optim PM este, de asemenea, responsabila pentru achizitia si instalarea mobilierului, corpurilor de iluminat si echipamentelor hoteliere conform standardelor Marriott si cerintelor de proiectare.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Intermodal hub: Zeebrugge – Oradea

Ionut Oprea

Televiziunea de business Canal 33, finanțare de la Invest Club pentru a dezvolta proiecte de educație financiară

Stefana Muresan

Budapest at MIPIM 2017

Ionut Oprea

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More