Auto Industrie Ultimele stiri

Christophe Dridi, noul director Dacia Renault

Renault anunţă numirea lui Christophe Dridi în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România.

Groupe Renault a anunţat, marţi, numirea actualului director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, Christophe Dridi, în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 ianuarie 2019.

El preia această responsabilitate de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.

”În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeaşi dată, de Miguel Oliver, în prezent director calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access”, se arată în comunicat.

Sursa foto: digi24.ro

Related posts

4 kilometri și jumătate din Via Transilvanica, asigurați în doar o săptămână. Tibi Ușeriu a ajutat de pe patul de spital din Canada

redactia

Campionii business-ului arădean, premiați la cea de-a 25-a ediție a Topului Firmelor

redactia

Gedeon Richter, sărbătoarea generațiilor pentru sănătatea pacienților

Stefana Muresan

Leave a Comment