Transilvania Business
Investitii Real Estate Ultimele stiri

Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, intentioneaza sa intre pe piata hoteliera din Romania

Omul de afaceri Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, se pregateste sa intre pe piata hoteliera prin cumpararea unor hoteluri de 3-4 stele in Bucuresti, scrie profit.ro.

La inceputul anului Dragos Petrescu si-a unit fortele cu alti oameni de afaceri pentru a construi in comuna Corbeanca, in Paradisul Verde, un complex de evenimente pe care il indica drept cel mai spectaculos proiect in domeniu din nordul Capitalei, o investitie de aproximativ 10 mil. EUR.

Acum, Petrescu este interesat fie sa cumpere hoteluri de 3-4 stele, doar in Bucuresti, fie sa preia managementul unor astfel de structuri de cazare.

City Grill a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri de 81 milioane RON, in crestere cu 15% fata de aceeasi perioada a anului anterior, crestere determinata de contributia spatiilor deschise anul trecut, precum si de investitii in reamenajarea unitatilor mai vechi, noteaza sursa citata.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Primul spital privat cu servicii integrate, Regina Maria, aproape finalizat. Investiție de peste 15 mil. euro

redactia

Piata de certificari sustenabile trece la urmatorul nivel

Stefana Muresan

Transilvania Motor Ring, în curs de omologare

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More