Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Mureşan din Gherla, reţea de 23 de magazine de mezeluri în judeţul Cluj

Producătorul de mezeluri Mariflor Prodcom din Gherla, judeţul Cluj, controlat de familia Mureşan, a ajuns în prezent la o reţea de 23 de magazine în judeţul Cluj, cele mai multe unităţi fiind deschise în municipiul Cluj-Napoca, potrivit site-ului companiei.

Familia Mureşan a lansat la finalul anului trecut un nou concept pentru magazinele Mariflor, integrând în cadrul unităţilor şi o zonă de bistrou, cu mâncare gătită şi locuri de servire a mesei.

Compania produce şi comercializează peste 100 de sortimente de produse, printre care diverse specialităţi presate (bacon, muşchi ţigănesc, muşchi file, ciolan nemţesc, pastramă de porc, kaiser), produse tradiţionale (slănină afumată, cârnaţi de casă, jambon, şunculiţă afumată), rulade, şuncă, salamuri, pastramă de pui sau tobă de curcan.

Pentru comercializarea produselor Mariflor, compania a încheiat contracte şi cu reţelele de magazine Auchan şi Mega Image. Producătorul clujean de mezeluri vinde şi la export, produsele Mariflor ajungând pe pieţele din Anglia, Franţa, Germania, Italia, Spania, Belgia, Cipru şi Austria, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Mariflor Prodcom a avut în 2017 o cifră de afaceri de aproape 35 mil. lei (7,6 mil. euro), în creştere cu peste 11% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Foto: mariflor.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un bărbat din Alba face bani frumoși după ce a mizat pe una dintre cele mai profitabile și rare afaceri în agricultură

Articolul următor

Proiect susținut din fonduri europene: Brașovenii de la Medo investesc 1,3 milioane de euro într-un centru de sănătate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share