Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de mezeluri Agra’s din Alba intră din februarie pe piaţa de „ready meal“

Agra’s , producătorul de mezeluri din judeţul Alba, controlat de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stîncel, va încheia anul cu afaceri mai mari cu 7,5%, dar pentru anul viitor aşteaptă ca avansul vânzărilor să se tempereze, scrie zf.ro.

„În septembrie am avut o uşoară scădere a vânzărilor, am reuşit ulterior să compensăm prin noi preparate, am luat diferite măsuri. Se schimbă obiceiurile culinare, lumea este tot mai grăbită, vrea mâncare gata gătită, pe care să o încălzează doar.

Segmentul de „ready meal“ este în creştere, din februarie vrem să intrăm şi noi pe această piaţă“, a spus pentru ZF Dan Sărmăşan, preşedintele consiliului de administraţie al companiei, care controlează 50% din acţiunile Agra’s.

El spune că din februarie compania are în plan să vândă în magazinele proprii şi alte reţele de magazine sarmale, chiftele, cărnaţi gătiţi, dar şi sortimente de hummus. Cârnaţii pentru grătar sunt unul dintre produsele principale ale companiei, aceştia generează 35%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autobuze noi cu inscripția ”Produs în România” pe străzile din Republica Moldova

Articolul următor

Zona centrală a municipiului Reșița modernizată cu fonduri europene

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share