Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Top cei mai buni angajatori în 2018: Vodafone România, OMV Petrom şi Banca Transilvania, pe primele trei poziţii. Ministerul Apărării, în top 10

Platforma BestJobs a anunţat, marţi, topul celor mai buni angajatori în 2018, iar Vodafone România, OMV Petrom şi Banca Transilvania ocupă primele trei poziţii, fiind printre cele mai apreciate companii de către angajaţi, în timp ce Ministerul Apărării a intrat în top 10 angajatori.

Topul este un clasament anual realizat în baza evaluărilor a peste 100.000 de angajaţi ai companiilor listate pe portalul de recrutare şi clasează angajatorii în funcţie de evaluările propriilor angajaţi.

”Astfel, angajaţii români au acordat note de la 1 (nivel minim de satisfacţie) la 5 (nivel maxim de satisfacţie) companiilor pentru care lucrează, iar criteriile de votare au luat în calcul gradul de satisfacţie la locul de muncă, posibilitatea ca angajatul să recomande unui apropiat să se angajeze în cadrul companiei, precum şi dorinţa angajatului de a-şi schimba jobul în viitorul apropiat (6 luni – 1 an)”, se arată în comunicat.

Vodafone România a urcat 9 poziţii în clasamentul din acest an, ajungând astfel pe primul loc în topul celor mai apreciaţi angajatori din România.

”Faţă de 2017, IT-ul pierde teren în faţa companiilor financiare, care ajung din nou în topul preferinţelor angajaţilor. Banca Transilvania cunoaşte o ascensiune remarcabilă ajungând pe locul trei în topul angajatorilor, poziţie ocupată anul de trecut de Orange România”, se arată în comunicat.

În primele zece poziţii din top se mai regăsesc în acest an ING Bank, cât şi angajatori din retail, Auchan, Altex şi Emag, sau companii din domeniul BPO, precum Arvato Services.

Totodată, Ministerul Apărării (MAPN) şi Institutul Naţional de Cercetări Aerospaţiale (INCAS) sunt primele instituţii publice care au ajuns în top 10 cei mai apreciaţi angajatori. Astfel, MAPN ocupă locul 8 în topul celor mai apreciaţi angajatori în 2018, în timp ce INCAS ocupă locul 10 în clasament, poziţie ocupată anul trecut de Heineken România.

Top cei mai buni angajatori în 2018

1. Vodafone Romania

2. OMV Petrom

3. Banca Transilvania

4. Auchan

5. Emag

6. Arvato Services

7. ING Bank

8. MAPN

9. Altex

10. INCAS

11. Kromberg & Schubert Romania

12. Carrefour Romania

13. BRD Société Générale

14. Nestle

15. Schaeffler Romania

16. Michelin Romania

17. British American Tobacco

18. IBM

19. Robert Bosch Romania

20. Orange Romania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Airbus va construi o fabrică de elicoptere în Ungaria, ”în pofida concurenţei regionale puternice”

Articolul următor

Primăria Cluj vrea aproape 5 mil. euro, fonduri europene, pentru a amenaja "Parcul Tineretului - Pădurea Clujenilor” pe 21 de hectare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share