Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația OncoHelp va participa la cel mai mare maraton caritabil din Timișoara – Timotion 2019

Proiectul depus de Asociația OncoHelp „Oferim confort pacienților bolnavi de cancer!” a fost declarat admis la cursa Timotion 2019.

”În 2019 vom alerga alături de membrii comunității pentru îmbunătățirea condițiilor de internare ale pacienților care beneficiază de tratament oncologic gratuit în regim de spitalizare continuă în cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp.

Concret, dorim înlocuirea mobilierului de spital existent cu o nouă garnitură de paturi electrice – cu 3 funcțiuni, saltele impermeabile și noptiere, asigurând astfel condiții de internare moderne, confortabile și ergonomice pacienților noștri. La ora actuală, Centrul de Oncologie OncoHelp tratează un număr mare de pacienți oncologici, nu doar din județul Timiș, ci și din județele Caraș – Severin, Arad, Hunedoara, Mehedinți, Gorj, iar numărul celor care se adresează Centrului este în pemanentă creștere. Structura Centrului de Oncologie OncoHelp cuprinde un număr de 132 de paturi de spitalizare continua pe care se efectuează in medie 550 de internări/lună. Starea bolnavilor de cancer din România este complexă, și destul de gravă – medicamentele sunt deseori insuficiente, iar condițiile de spitalizare sunt adesea improprii”, arată inițiatorii proiectului.

Valoarea totală a proiectului este de 442.000 lei, din care din care initiatorii urmaresc prin înscrierea în cursa Timotion să adune suma 56.100 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp din Timișoara, precum și din alte donații ale oamenilor sufletiști din comunitate.

Donațiile pot fi realizate atât de persoane fizice, cât și de persoane juridice. Dacă doriți să donați vă rugăm să accesați link-ul https://www.timotion.ro/proiecte-2019/asociatia-oncohelp-oferim-confort-pacientilor-bolnavi-de-cancer/, unde la finalul prezentării proiectului se află formularul pentru donație.

Timotion este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri, organizat de Fundația Comunitară Timișoara împreună cu Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală:
• să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunității
• să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune.
La apelul de proiecte lansat de organizatorii Timotion de la finalul anului 2018 s-au înscris 27 de proiecte din Timiș, Arad, Caraș – Severin și Hunedoara. Din acestea, în cursă au rămas 20 de proiecte.

Fiecare persoană înscrisă în această cursă are posibilitatea să aleagă proiectul din comunitate pentru care vrea să doneze taxa de participare.

”Vă invităm să vă alăturați Asociației OncoHelp în aceasta cursă. Suntem convinși că prin intermediul acestui proiect vom reuși să creăm o comunitate puternică și responsabilă în jurul Asociației OncoHelp, aceasta fiind modalitatea prin care vom putea oferi semenilor aflați în suferință servicii medicale de calitate superioară, dar și sprijin, suport și compasiune”, subliniază inițiatorii proiectului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Economiei: Proiectul de OUG privind plafonarea preţului la gaze, asumat de Guvern pentru protecţia populaţiei

Articolul următor

Proiect de 49 milioane de euro, fonduri europene, pentru Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share