Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bostan Junior, oferte atractive de apartamente în Târgu-Mureș

Bostan Junior este unul dintre jucătorii importanți de pe piața imobiliară locală. După realizarea mai multor proiecte de case, dezvoltatorul a făcut pasul către piața apartamentelor, cu proiecte care oferă confort, siguranță și prețuri atractive. Mai multe detalii despre oferta Bostan Junior am primit de la Dumitru Bârsan, manager al companiei Bostan Junior.

Reporter: Vă rog să ne spuneți cine este Bostan Junior.

Dumitru Bârsan: Am intrat pe piața imobiliară locală acum 10 ani, cu un proiect care viza construirea de case de locuit exclusiv unifamiliale, casele fiind grupate în minicartiere, în zone liniștite din jurul Târgu-Mureșului.

După realizarea mai multor proiecte, în acest an am debutat pe piața apartamentelor, oferindu-le clienților noștri posibilitatea de a avea confortul unui apartament, într-o zonă unde poți beneficia de liniștea și tihna pe care o ai într-un cartier de case, departe de aglomerația urbană, incluzând însă facilitățile necesare traiului modern.

Locațiile alese de noi pentru clădirile de apartamente din Târgu-Mures nu sunt aleatorii. Punem mare accent pe facilități și alegem cu atenție zona în care construim. Fie că este vorba de o priveliște panoramică asupra oraşului sau de o zonă foarte apropiată de magazine, bănci, școli, parcuri pentru copii sau zone sportive, noi încercăm să ne diversificăm oferta de apartamente, astfel încât oricine să se poată regăsi în confortul dorit. O familie nou întemeiată, care dorește să se constituie ca parte din mediul social și cultural al orașului, o familie cu copii, care apreciază proximitatea de școli și grădinițe sau o familie care caută liniștea și intimitatea unui cartier de case, având totuși confortul unui apartament, toate se regăsesc pe deplin în propunerile noastre de apartamente noi, din Târgu-Mureș și zonele învecinate.

Rep.: Vă rog să ne oferiți câteva detalii despre ceea ce construiți.

D.B.: Oferta noastră de apartamente noi, în Târgu-Mureș și împrejurimi, cuprinde spații locative cu una, două sau trei camere.

Punem un accent foarte puternic pe calitatea materialelor folosite în construcție, dar și pe design-ul modern, actual, cu o tușă de culoare, care să transmită optimism și bună dispoziție.

În acest sens, colaborăm cu cei mai buni specialiști în proiectare, execuție și finisaje, parteneri alături de care lucrăm de mulți ani. Ei ne împărtășesc motivația și dorința de a crea ceva bun și durabil.

Materialele folosite pentru construcția de apartamente noi sunt din gama premium: izolație exterioară termică, cu polistiren expandat de 10 cm, cărămidă grosime 30 cm, parter dublu izolat termic, tâmplărie PVC premium cu geam cu 3 sticle termopan etc.

Apartamentele au o compartimentare modernă, dar cu bucătăria separată de zona de living. Aceste apartamente noi sunt eficiente din punct de vedere energetic, izolațiile fiind de cea mai bună calitate. În plus, folosim tehnologii noi, care garantează un consum scăzut, atât de energie electrică cât și termică.

Pe lângă faptul că apartamentele din bloc nou sunt impecabile, acestea vin și cu alte beneficii: locuri de parcare garantate și împrejurimi care oferă avantajele unei zone rezidențiale.

Rep.: Concret, ce oferte aveți în aceste moment?

D.B.: Oferta noastră de apartamente semifinisate este următoarea:

Proiect G2 – Apartamente noi P+2, Calea Voinicenilor, lângă sediul Cis Gaz (Sântana de Mureș, pe strada Garofiței, nr. 2) – proiect finalizat și disponibil.

AVANTAJE:
* Clădirea de apartamente se află într-o zonă de case noi, la șoseaua principală.
* Imobilul este împrejmuit, cu acces în curte – numai pentru locatarii imobilului și musafirii acestora – pe bază de cartelă.

* Locatarii vor beneficia GRATUIT de un loc de parcare/apartament, parcarea fiind supravegheată video, în permanență.

* Cel mai mic preț de pe piață : Apartament cu 2 camere, 70 mp construit: 39.900 euro + TVA 5%.

Proiect M22 – Apartamente noi P+2 Unirii, Târgu-Mureș – strada Mărului – proiect în lucru.

În Târgu-Mureș, pe strada Mărului, nr. 22A, am început lucrările de construcție a unei clădiri de locuințe, care va avea 18 apartamente tip P+2, pe un teren de 3800 mp.

Am dat startul vânzării din stadiul de proiect, cu reduceri atractive.

Pentru achiziția din stadiul de proiect (cu plata unui avans de 25%), clienții beneficiază de o reducere de 15% din prețul apartamentului.

Terenul se afla într-o zonă însorită, cu o panoramă deosebită asupra orașului și va găzdui o clădire de aproximativ 1500 mp, cuprinzând 18 apartamente spațioase, cu două și trei camere.

AVANTAJE:

*curte și parcări private, pe o suprafață de aproximativ 3500 mp
*zonă liniștită de case noi
*priveliște panoramică asupra orașului
*drum public de acces, de 10 m lățime, betonat
*toate utilitățile de oraș

*prețuri începând cu 500 euro/mp construit

Proiect R1- Apartamente noi P+6 Gheorghe Doja, Târgu-Mureș, strada Rozmarinului – proiect în stadiu de autorizare.

Locația pe care am ales să dezvoltăm o clădire modernă și multifuncțională este situată la E60, pe strada Gheorghe Goja, la intersecția cu strada Islazului, cu acces și din strada Rozmarinului.

Aici suntem în stadiul de autorizare a unei clădiri tip P+6, unde la parter am propus spații comerciale, la etajul 1 birouri, iar etajele 2-6 vor fi rezervate apartamentelor de 1-3 camere. Cei 1600 mp disponibili vor asigura și parcare, zonă verde și spațiu de joacă pentru copii.

AVANTAJE:

* Locația este în mijlocul unui cartier de locuințe, care dispune de parc de joacă pentru copii, magazine, bănci, școli și multe altele. De asemenea, se află aproape de Complexul de shoping Promenada Mall (Auchan).
* Zona Gheorghe Doja este în plină dezvoltare, din punct de vedere imobiliar, observând că aici se creează deja o zonă mixtă de clădiri bussines și locuințe moderne.

Date de contact:

Pentru parteneriate : Dumitru Bârsan Tel 0757-574.455, office@bostanjunior.ro

Pentru vânzari : Oana Barsan Tel 0742-054.230, contact@bostanjunior.ro

Găsiți întreaga ofertă pe site-ul:

www.bostanjunior.ro

A consemnat Florin Marcel SANDOR

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Multibet Transilvania furnizează betoane de calitate

Articolul următor

BNR lansează astăzi o monedă din aur cu tema Istoria aurului – moneda din aur de 10 ducaţi Mihai Viteazul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share