Industrie Mureș Ultimele stiri

Multibet Transilvania furnizează betoane de calitate

Firma Multibet Transilvania, aflată la ieșirea din Cristești, spre Ungheni, furnizează betoane pentru mulți dintre mureșenii care construiesc. Ce soluții le oferă compania din Cristești constructorilor locali, aflați în interviul de mai jos.

Reporter: Cât de important este betonul în ecuația unei construcții?

Echipa M.T.: Principalul material folosit în industria construcţiilor este betonul. De aceea, un beton de calitate și modul cum este transportat, pot conta mult în starea și mai ales durabilitatea unei construcții. În acest sens, ar fi de menționat că, la noi, pentru producerea betoanelor sunt folosite materiale care îndeplinesc condițiile de calitate impuse de standardele în vigoare. Stația de betoane Multibet Transilvania produce o gamă foarte largă de tipuri de betoane, cu diferite caracteristici și dispune de spații de depozitare a agregatelor, padocuri betonate, cu pante și rigole de scurgere a apelor, identificate pe fiecare tip se sort, silozuri pentru cimentul vrac, marcate prin înscrierea vizibilă a fiecărui tip de ciment.

Rep:: Ce garanții referitoare la calitate are clientul?

Echipa M.T.: Fiecare transport de ciment este verificat prin constatarea existenței și examinarea documentelor de certificare a calității, containere speciale pentru dozarea aditivilor. Aici trebuie să precizăm că stația de betoane Multibet este atestată de un organism de inspecție pentru echipamente tehnologice pentru construcții, având emis Raportul de inspecție care certifică parametrii tehnico-funcționali și de siguranță ai stației.

Pentru asigurarea nivelului de calitate corespunzător cerințelor, Multibet Transilvania dispune de personal calificat, atestări privind certificarea produsului și colaborează cu laboratoare autorizate în domeniu.

Livrarea betonului de la Multibet este făcută cu mijloace de transport speciale – autobetoniere – proprii. În acest mod este asigurată calitatea betonului marfă, la locul de punere în operă.

Rep.: Oferiți și alte produse/servicii în afară de betoane?

Echipa M.T.: Pe lângă autobetoniere, grupul de firme mai pune la dispoziția beneficiarilor și următoarele tipuri de mașini și utilaje: pompe de beton – utilizate pe șantier pentru pomparea betonului, autobasculante – pentru transport agregate, excavatoare, încărcător frontal, cilindru compactor, autogreder.

Multibet Transilvania, situată la ieșirea din localitatea Cristești, pe DN 15, face parte dintr-un grup de firme care oferă soluții optime în domeniul construcțiilor. E vorba despre:

MURPOPSERV – extracția agregatelor minerale precum și spălarea, sortarea și concasarea acestora

NOVATRIX – închirierea de mașini și utilaje ușoare

DP TRANSILVANIA CONSTRUCT – construcții industriale

Sursa: zi-de-zi.ro

Related posts

Drum de aproape 7 milioane de euro, pe bani de la UE, care scurtează distanța între Timișoara și Novi Sad

Stefana Muresan

Paza automatizată reduce substanțial cheltuielile firmelor. Soluția oferită de Gombos Security

redactia

Vizita E.S., domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România, la Porțile de Fier

redactia

Dacia Duster scrie instorie în Italia

redactia

New Nivy zone received BREEAM Communities certification at the Excellent level and ranks amongst the top 4 developments worldwide

Ionut Oprea

Grupul german Güntner a inaugurat a doua fabrică la Sibiu – „Megafactory Plant II”: investiție de 30 de milioane de euro

Papuc Irina

Fortech atinge pragul de 700 de ingineri software

redactia

Pregătiri pentru exproprierile de pe ultimele două secțiuni ale Autostrăzii Sibiu-Pitești. Sunt necesare peste 42 de milioane de lei

Ion Surdu

Castelul Banffy, reabilitat cu 6,5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

S-a inaugurat Casa Darvas – La Roche, primul muzeu Art Nouveau din România

Traian Dan

“Valea Prahovei” în vestul țării. Drumuri Orășenești Oradea va reabilita Drumul Apusenilor, contract de peste 100 milioane de lei

redactia

Robotica, terapia viitorului

Stefana Muresan

Încep înscrierile în competiţia E.ON Energy Globe Award România 2018

Stefana Muresan

Complexul sportiv de la Pădurea Neagră va fi reabilitat după 20 de ani

Traian Dan

Stephan Braune, Clubul Economic German din Transilvania: „Este foarte posibil ca o parte din producția care se face în Asia să fie relocată în Europa, iar România poate profita de acest lucru”

Ion Surdu

România vrea să organizeze conferința europeană a clusterelor

Stefana Muresan

O nouă destinație de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Papuc Irina

UBB a câştigat etapa locală a competiţiei CFA Institute Research Challenge

Stefana Muresan

World Class, primul chirias in AFI Tech Park

Ionut Oprea

Clujul va racola tinerii pasionați de tehnologie din Bihor și Alba

Nora Dumitrescu

CCIFER este încrezătoare că prezența franceză este solidă și încurajatoare

Ligia Voro

Companiile semifinaliste ale proiectului Made în România

Stefana Muresan

E.ON își mută activitatea pe internet. Magazinele fizice, închise

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Claudia Burghelea, Director Marketing Dacia Plant – „Vânzările nu au fost afectate. Noi chiar am angajat 30 de oameni care ar fi intrat în șomaj”

Ion Surdu

Leave a Comment