Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mureș: Unirii Park Residence II ”crește” conform graficului. Prima etapă, sold out!

Complexul Unirii Park Residence II, format din 16 blocuri este deja în lucru, după ce prima etapă a ansamblului și-a primit în integralitate locatarii. Proiectul de anvergură dezvoltat de Florin Ștefan în cartierul Unirii din Târgu-Mureș prevede 260 de apartamente spațioase, confortabile și multe facilități pentru locatari. Florin Ștefan, managerul firmei Arcoflor Construct, dezvoltatorul proiectului, a oferit amănunte despre etapa a II-a a ansamblului.

Reporter: Lucrați la Unirii Park Residence II, după ce ați terminat și ați vândut integral apartamentele din prima etapă a proiectului…

Florin Ștefan.: Așa este. Ne bucurăm să mărturisim că am reușit să realizăm tot ce ne-am propus cu ansamblul rezidențial Unirii Park Residence. Acest proiect este finalizat și a prins viață datorită noilor proprietari. Mai lucrăm în momentul de față doar la partea de amenajări în preajma blocurilor. Angajamentul nostru a fost să le oferim clienților acel „acasă” mult căutat și considerăm că am reușit.

Rep.: Cum stați cu etapa a II-a a proiectului?

F.S.: Am început în forță lucrările pentru Unirii Park Residence II, primele 5 blocuri fiind deja în construcție, așa că lucrurile merg conform planului.

Rep.: Vă rog să ne spuneți ce cuprinde în lini mari proiectul Unirii Park Resindece 2.

F.S.: Unirii Park Residence II este situat în Cartierul Unirii, între străzile: Verde, Mărului și Constantin Hagi Stoian. Cu o poziție ferită de poluare și înconjurată de spații verzi, este locul ideal pentru familii care doresc liniște și aer curat. Pentru că punem familia pe primul loc, vom amenaja multe spații verzi, spații de joacă și zone speciale pentru prietenii noștri patrupezi.

Distanța față de magazine, școli, grădinițe și mijloace de transport este relativ mică, cinci minute de mers pe jos, iar până în centrul orașului sunt numai 2 kilometri.

Rep.: Care este filosofia Arcoflor Construct?

F.S.: Filosofia Arcoflor se bazează pe 3 “stâlpi” de rezistență: siguranță, calitate și frumusețe.Toate imobilele noastre sunt realizate ca și cum le-am fi creat pentru noi. Construim potrivit celor mai noi standarde în domeniu, iar desig-ul apartamentelor Arcoflor Construct este unic în Târgu-Mureș. Încă de la început, ne-am promis că vom aduce pe piața imobiliară mureșeană un concept modern: un apartament sofisticat și spațios, cu un aer metropolitan, dar în același timp accesibil ca preț. Considerăm că alegerea locuinței trebuie făcută înțelept și cu suflet.

Rep.: Ce este special la apartamentele dumneavoastră?

F.S.: Proiectul nostru este diferit față de alte proiecte rezidențiale din Târgu Mureș, deoarece este situat într-o zonă ferită de aglomerație, pe 35.000 de metri pătraţi de teren, ceea ce îl face unic.
Un alt criteriu foarte important este suprafața apartamentelor, care este mult peste media concurenței. Ca și exemplu, putem spune că un apartament cu 2 camere are suprafața utilă între 60 – 66 de metri pătraţi, la care se adaugă o terasă de 15 metri pătraţi, avem deci o suprafață construită de 85 – 90 de metri pătraţi.

Materialele folosite sunt din gama premium, fie că vorbim de balustrade din sticlă securizată (având un cost de peste 150 de euro/metru pătrat) sau placarea cu piatră naturală granit 2 centimetri grosime a tuturor spațiilor comune interioare, inclusiv terase și balcoane.
Un alt aspect important este regimul de înălțime redus P+2, plus un etaj retras.
Ne bucură foarte tare faptul că ansamblul dispune de 12.000 de metri pătraţi, spațiu verde, ceea îi conferă un aspect natural și primitor.
Descriere proiect Uniri Park Residence II

Unirii Park Residence II oferă 4 tipuri de apartamente. Fiecare bloc dispune de apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere. Apartamentele cu 3 camere sunt dispuse atât pe un nivel cât și pe două, apartamente tip penthouse, iar cele cu 4 camere sunt numai tip penthouse, cu suprafețe impresionante.
Ca și suprafețe, ele sunt după cum urmează:

Nr.1 Apartament cu 1 camere
Suprafață utilă: 40 mp + terasă;
Compus din: hol intrare, baie, bucătărie, cămară, living + nișă de dormit și balcon/ terasă;
Nr. 2 Apartament cu 2 camere
Suprafață utilă: între 60 – 66 de metri pătraţi + terasă 15 metri pătraţi;
Compus din: hol intrare, baie cu geam, dormitor, living, cămară, bucătărie, debara, dressing;
Nr. 3 Apartament cu 3 camere penthouse cu scară interioară
Suprafață utilă: 82 de metri pătraţi + 50 de metri pătraţi terase;
Compus din: hol intrare, casa scării, baie, dormitor, dressing, living, bucătărie, terasă;
Nivel 2: hol,dormitor cu baie, dressing și o terasă de 33 de metri pătraţi;
Nr. 4 Apartament cu 4 camere – penthouse cu scară interioară
Suprafață utilă: 100 de metri pătraţi + 50 de metri pătraţi terase;
Compus din: hol intrare, baie, bucătărie, living, 3 dormitoare, dressing, casa scării, terasă;
Nivel 2: hol, casa scării, dormitor, baie, dressing și o terasă de 35 de metri pătraţi ;
Gradul de finisare este: semifinisat (opțional asigurăm și finisaje la cheie).

Predarea apartamentelor:
Exterior finisat complet, izolat cu polistiren de 10 centimetri și decorativă Caparol.
La interior: tencuit și gletuit în alb, șape turnate, toate instalațiile pe poziție, toate utilitățile individuale și contorizate, ușă intrare, centrală și calorifere funcționale.
Placare cu granit pe terase și balcoane, inclusiv spațiile comune.
Suprafețele sunt foarte generoase, fie că vorbim de apartamente cu 1 cameră, 2, 3 sau 4.
Ansamblul dispune de toate utilitățile: canalizare, apă, gaz, curent, fibră optică, parcări și căi de acces asfaltate.
Accesul în ansamblu se face prin trei străzi diferite, ceea ce conferă un plus de funcționalitate, astfel fiind evitată aglomerația.

Florin Marcel SANDOR

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crăciun în România, afacere de 18 milioane de euro

Articolul următor

Ministrul Mediului de Afaceri: 1.401 planuri de afaceri depuse în aplicația Start-Up Nation 2018, la aproape trei ore de la lansare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share