Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Momentul simbolic al preluării președinției Consiliului UE. Ambasadorul Luca Niculescu a primit steagul UE, după o plimbare de o zi

Ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu, a relatat, pe Facebook, că a preluat simbolic ştafeta preşedinţiei Consiliului UE de la colegul său austriac Michael Linhart. El spune că totul s-a întâmplat în timpul unei plimbări în care ”fiecare l-a făcut să descopere câte ceva pe celălalt”.

”La Paris, am preluat simbolic ştafeta preşedinţiei Consiliului UE de la colegul austriac Michael Linhart. Şi am făcut-o printr-o plimbare prin oras în care fiecare dintre noi l-a făcut să descopere câte ceva pe celălalt. Astfel, graţie lui Michael, am revăzut minunata expoziţie Klimt şi Hundertwasser de la Atelier des Lumieres, am trecut pe strada Mozart şi am cumpărat o baghetă de unde altundeva decât de la «Bagheta lui Mozart», o brutărie excelentă, am mers la casa lui Tristan Tzara din Montmartre, proiectată special pentru el de un celebru arhitect austriac, Adolf Loos”, relatează pe pagina sa de Facebook Luca Niculescu.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele mai citite articole publicate pe site-ul Transilvania Business în 2018

Articolul următor

Inaugurări autostrăzi 2019 - 2022: harta României cu încă 580 kilometri de drumuri de mare viteză

Citește si:
Total
0
Share