Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai citite articole publicate pe site-ul Transilvania Business în 2018

1. Strategul de milioane al Clujului

A dus mici afaceri locale la un nivel la care puțini dintre proprietarii lor sperau la vremea respectivă. Astăzi, Salad Box, Panemar sau Moldovan sunt branduri care produc anual venituri de zeci de milioane de euro, sunt solicitate insistent ca francize și au succes în afara granițelor țării, fiind cerute deja “la export”.

2. „Fabrica de nutrețuri combinate din Sânpaul va avea multiple avantaje competitive, inclusiv un foarte bun raport calitate-preț”

Emanuel Oprea, proprietarul companiei Oprea Avi-Com – cunoscută mai ales datorită produsului Puiul de Crăiești, precum și unul din acționarii fabricii de nutrețuri combinate care va funcționa în comuna Sânpaul, județul Mureș, a vorbit, într-un interviu acordat Transilvania Business, despre multiplele avantaje competitive ale unei astfel de fabrici în Transilvania. Construcția fabricii de la Sânpaul a fost demarată în iunie 2017, iar inaugurarea este programată pentru luna ianuarie 2019. Investiția se va ridica la 15 milioane de euro, iar fabrica va avea circa 35 de angajați.

3. Producătorul de încălțăminte Clujana deschide primul magazin online și un nou showroom în Cluj-Napoca

Clujana, unul dintre cele mai importante branduri intrate în portofoliul CITR, a deschis primul magazin online și cel de-al doilea showroom de încălțăminte din piele în Cluj-Napoca. Deși a intrat în insolvență la începutul acestui an, Clujana arată deja primele semne reale de însănătoșire.

4. Profesorul Mircea Miclea despre viitorul educației și pieței muncii: elevii vor avea nevoie de 4 meta-competențe, vor apărea domenii de neimaginat și vor dispărea profesii

Prof. univ. dr. Mircea Miclea de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității Babeș-Bolyai Cluj, fost ministru al Educației consideră că meta-competențele sunt cele care te ajută să navighezi pe piața muncii indiferent ce se va întâmpla cu tehnologia.

5. Undă verde pentru Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș

Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș a primit în 25 iunie, autorizația de funcționare din partea Autorității Aeronautice Civile, astfel încât prima cursă programată să decoleze de la Vidrasău este așteptată în mai puțin de o oră – un charter spre Antalya. A fost o lungă așteptare, zborurile de linie fiind suspendate începând din noiembrie 2016, iar orice alt zbor de la startul lucrărilor de reabilitare a pistei de decolare-aterizare a aeroportului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul german Varta va investi 50 mil. lei pentru a produce la Braşov baterii pentru aparate auditive

Articolul următor

Momentul simbolic al preluării președinției Consiliului UE. Ambasadorul Luca Niculescu a primit steagul UE, după o plimbare de o zi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share