Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă companie aeriană operează zboruri spre și dinspre Germania, de pe Aeroportul Timișoara

Barcelona, Spanien – 9. Juni 2018: Ein Airbus A320 der Eurowings mit dem Kennzeichen D-ABNU startet vom Flughafen Barcelona (BCN) in Spanien. | Verwendung weltweit

Din luna iunie, o nouă companie aeriană va începe operarea cu zboruri directe din Timișoara spre și dinspre Germania.

Începând cu 3 iunie, de Eurowings, o companie aeriană low-cost subsidiară companiei Lufthansa, va opera zboruri spre și dinspre Stuttgart, Germania.

„Este o veste excelentă pentru acest început de an. Ne dorim ca, în timp, compania să deschidă și alte destinații cu zbor direct din Timișoara”, declară directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Zborurile spre Stuttgart sunt programate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri. Acestea vor fi efectuate cu aeronave Airbus A319 și vor pune la dispoziție peste 140 de locuri/zbor.

Eurowings este o companie înființată în noiembrie 1996 și este astăzi parte a grupului Lufthansa. Din 2015 oferă zboruri low-cost pentru peste 130 de destinații, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings unul dintre cele mai importante companii low-cost din Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Grupul Renault a demarat producţia motorului 1.0 IG-T100 la Mioveni, primul motor complet nou din ultimii 7 ani produs în România

Articolul următor

Arhitectul Șerban Țigănaș: România rămane atractivă atât privită din interior, cât și din exterior

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share