Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premiile Media de Excelență 2018 by Amprenta Advertising

Premiile Media de Excelență 2018 ? Vizi ◘ http://komiti.media/

Amprenta Advertising a organizat, în luna octombrie, ediția cu numărul XV a Galei Premiilor Media de Excelență. “O ediție de suflet, specială. Au urcat pe scenă oameni valoroși, oameni atât de frumoși. Am râs, am plâns împreună”, au sintetizat organizatorii această ediție. Revista Transilvania Business a acordat Premiul de excelență prof. univ. dr. Ovidiu Augustin Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș Bolyai.

Premiile Media de Excelență 2018 ? Vizi ◘ http://komiti.media/

Premiul de excelență din partea revistei Transilvania Business i-a fost acordat prof. univ. dr. Ovidiu Augustin Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș Bolyai, pentru: “Eleganța și eficiența cu care conduce una dintre cele mai vechi, mai prestigioase și mai erudite facultăți din capitala Transilvaniei și din țară, și în același timp una dintre cele mai dinamice, mai ofertante și mai pline de vigoare intelectuală, Facultatea de istorie și Filosofie a Universității Cluj. De asemenea, pentru amabilitatea și diplomația cu care știe să-și susțină studenții și colegii, în căutarea rostului lumii și al celui propriu, încurajându-i să se pregătească temeinic pentru șansele vieții și pentru a spune poveștile adevărate ale lumilor trecute și prezente, bazîndu-se pe documentare intensă, pe creativitate, pe responsabilitate, empatie și respect. Pentru deschiderea cu care promvează o înțelegere a istoriei ca dialog fertil cu toate celelalte discipline ale socioumanului. Pentru naturalețea cu care promovează valorile autentice ale dialogului interetnic și intercultural, și pentru tenacitatea cu care afirmă valorile universal umane și perene, într-o lume aflată sub semnul postmodern al fugitivului și al efemerului”.

Excelența premiată

Dar să vedem cine au fost toți premianții.
Scriitorul, umoristul și jurnalistul Cornel Udrea a fost premiat de ziarul Făclia pentru întreaga sa activitate, la categoria Cultură.
La categoria Cultură, din partea Actual de Cluj, un alt premiu a mers către Festivalul Internațional de Carte Transilvania, pentru încercarea de stabilire a unui record mondial în centrul Clujului.
Premiul organizatorului a mers anul acesta către o mare valoare a României, artista Ana Lupaș. Doamna Ana Lupaș a fost răsplătită pentru întreaga sa activitate, la categoria Cultură.
Partenerul evenimentului, Studium Green, a oferit, la categoria Sănătate, un premiu de excelență dr. Cristina Ivan, un om care nu s-a oprit niciodată din învățat.
Evenimentul Zilei a oferit un premiu de excelență la categoria Sănătate Dr. Florin Chirculescu, șeful Secției de Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar de Urgență București.
Transylvania Today Media Group a premiat echipa Starnet Group din Chișinău – Republica Moldova, la categoria Business.
Ziarul Szabadság a oferit un premiu, la categoria Business, dr. Terza LÍVIA-MÁRIA, medic primar pediatru, doctor în știiințe medicale.
Revista Capital a premiat, la categoria Business, una dintre cele mai de succes companii din România, Teraplast – companie înființată în anul 1896.
Știri de Cluj i-a oferit premiul de excelență, la categoria Educație, profesorului de limba engleză Alexandra Oana.
Digi l-a premiat, la categoria Educație, pe conf. univ. dr. Valentin Șerdan Orga, director general al Bibliotecii Centrale Universitare Cluj-Napoca, și, totodată, echipa de informaticieni a Laboratorului de informatizare și digitizare al bibliotecii.
Radio Napoca FM a acordat premiul de excelență avocatului Patricia Vanca la categoria Educație.
Ziarul Adevărul l-a premiat la categoria Educație pe domnul prof. univ. dr. Daniel David pentru eforturile sale deosebite din timpul întregii sale activități ca profesor de Științe Cognitive în cadrul UBB Cluj-Napoca.
TVR Cluj a premiat, pentru Implicare Socială, Clubul de Femei Lions Genesis.
Televiziunea Travel Mix a acordat un premiu de excelență la categoria implicare socială Asociației Tasuleasa Social pentru proiectul Via Transilvanica.
Adelina Toncean, inițiatoarea proiectului “Niciun copil singur în spitale”, a fost premiată de Kanal D Romania pentru Implicare socială.
Clujust l-a premiat pe avocatul Călin Budișan la categoria Sport.
Radio Impuls a premiat doi tineri pasionați de alpinism, Vlad Căpușan și Zsolt Torok, la categoria Sport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile de nivel național ale Albei produc 3 miliarde de euro

Articolul următor

Regiunea Centru ar da Bucureștiul pe Bruxelles

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share