Cluj Slider Ultimele stiri

Premiile Media de Excelență 2018 by Amprenta Advertising

Amprenta Advertising a organizat, în luna octombrie, ediția cu numărul XV a Galei Premiilor Media de Excelență. “O ediție de suflet, specială. Au urcat pe scenă oameni valoroși, oameni atât de frumoși. Am râs, am plâns împreună”, au sintetizat organizatorii această ediție. Revista Transilvania Business a acordat Premiul de excelență prof. univ. dr. Ovidiu Augustin Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș Bolyai.

Premiile Media de Excelență 2018 📷 Vizi ◘ http://komiti.media/

Premiul de excelență din partea revistei Transilvania Business i-a fost acordat prof. univ. dr. Ovidiu Augustin Ghitta, decanul Facultății de Istorie și Filosofie a Universității Babeș Bolyai, pentru: “Eleganța și eficiența cu care conduce una dintre cele mai vechi, mai prestigioase și mai erudite facultăți din capitala Transilvaniei și din țară, și în același timp una dintre cele mai dinamice, mai ofertante și mai pline de vigoare intelectuală, Facultatea de istorie și Filosofie a Universității Cluj. De asemenea, pentru amabilitatea și diplomația cu care știe să-și susțină studenții și colegii, în căutarea rostului lumii și al celui propriu, încurajându-i să se pregătească temeinic pentru șansele vieții și pentru a spune poveștile adevărate ale lumilor trecute și prezente, bazîndu-se pe documentare intensă, pe creativitate, pe responsabilitate, empatie și respect. Pentru deschiderea cu care promvează o înțelegere a istoriei ca dialog fertil cu toate celelalte discipline ale socioumanului. Pentru naturalețea cu care promovează valorile autentice ale dialogului interetnic și intercultural, și pentru tenacitatea cu care afirmă valorile universal umane și perene, într-o lume aflată sub semnul postmodern al fugitivului și al efemerului”.

Excelența premiată

Dar să vedem cine au fost toți premianții.
Scriitorul, umoristul și jurnalistul Cornel Udrea a fost premiat de ziarul Făclia pentru întreaga sa activitate, la categoria Cultură.
La categoria Cultură, din partea Actual de Cluj, un alt premiu a mers către Festivalul Internațional de Carte Transilvania, pentru încercarea de stabilire a unui record mondial în centrul Clujului.
Premiul organizatorului a mers anul acesta către o mare valoare a României, artista Ana Lupaș. Doamna Ana Lupaș a fost răsplătită pentru întreaga sa activitate, la categoria Cultură.
Partenerul evenimentului, Studium Green, a oferit, la categoria Sănătate, un premiu de excelență dr. Cristina Ivan, un om care nu s-a oprit niciodată din învățat.
Evenimentul Zilei a oferit un premiu de excelență la categoria Sănătate Dr. Florin Chirculescu, șeful Secției de Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar de Urgență București.
Transylvania Today Media Group a premiat echipa Starnet Group din Chișinău – Republica Moldova, la categoria Business.
Ziarul Szabadság a oferit un premiu, la categoria Business, dr. Terza LÍVIA-MÁRIA, medic primar pediatru, doctor în știiințe medicale.
Revista Capital a premiat, la categoria Business, una dintre cele mai de succes companii din România, Teraplast – companie înființată în anul 1896.
Știri de Cluj i-a oferit premiul de excelență, la categoria Educație, profesorului de limba engleză Alexandra Oana.
Digi l-a premiat, la categoria Educație, pe conf. univ. dr. Valentin Șerdan Orga, director general al Bibliotecii Centrale Universitare Cluj-Napoca, și, totodată, echipa de informaticieni a Laboratorului de informatizare și digitizare al bibliotecii.
Radio Napoca FM a acordat premiul de excelență avocatului Patricia Vanca la categoria Educație.
Ziarul Adevărul l-a premiat la categoria Educație pe domnul prof. univ. dr. Daniel David pentru eforturile sale deosebite din timpul întregii sale activități ca profesor de Științe Cognitive în cadrul UBB Cluj-Napoca.
TVR Cluj a premiat, pentru Implicare Socială, Clubul de Femei Lions Genesis.
Televiziunea Travel Mix a acordat un premiu de excelență la categoria implicare socială Asociației Tasuleasa Social pentru proiectul Via Transilvanica.
Adelina Toncean, inițiatoarea proiectului “Niciun copil singur în spitale”, a fost premiată de Kanal D Romania pentru Implicare socială.
Clujust l-a premiat pe avocatul Călin Budișan la categoria Sport.
Radio Impuls a premiat doi tineri pasionați de alpinism, Vlad Căpușan și Zsolt Torok, la categoria Sport.

Related posts

Licitație pentru proiectarea și execuția Drumului Apusenilor, contract de 118 mil lei

Stefana Muresan

VectExcel, aplicație mobilă dezvoltată de specialiști de la USAMV și Nonnagon Systems

Ligia Voro

Etapele construirii Autostrăzii Unirii

Stefana Muresan

Parc acvatic pe o suprafață de 12 hectare, la Cluj. Investiție de peste 40 mil. euro

Stefana Muresan

România a depăşit Ungaria şi Polonia la producţia de automobile în 2018

Stefana Muresan

Muzeul Țării Crișurilor din Oradea va fi reabilitat cu bani europeni. Investiția totală – 21,6 milioane de lei

Stefana Muresan

România, supremaţia în topul celor mai profitabile sisteme bancare din Europa

Stefana Muresan

CFR deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor, inclusiv în Sibiu. Executant – Arcada Company

Stefana Muresan

Producătorul lactatelor Olympus vizează o creştere a cifrei de afaceri cu 10%, până la 100 mil. euro, cu fabrica din Braşov

redactia

Băimărenii primesc câte un pachet de igienă prin poștă

Nora Dumitrescu

Levente Bara şi Alexandru Chiric au preluat brandul de batoane din fructe Nutribon. Noua fabrică va fi inaugurată la Ciugud, în luna mai

Stefana Muresan

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

redactia

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Braşov: Horaţiu Ţepeş (Bilka Steel) vrea să cumpere fosta platformă Rulmentul

Stefana Muresan

JIDVEI: 14 milioane de sticle de vin vândute în 2017 și 80 de medalii obținute la concursuri internaționale

Stefana Muresan

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Nora Dumitrescu

Microîntreprinderile și IMM-urile vor putea accesa 25 de milioane de euro pentru inovare și dezvoltare de clustere

Stefana Muresan

Obiectivele Facultății de Medicină Dentară

Stefana Muresan

Primul hotel de cinci stele al Clujului va fi resuscitat

Nora Dumitrescu

mӧmax a redeschis magazinele și depozitele din Oradea și Timișoara

Traian Dan

Ministrul Transporturilor: Autostrada Borș – Suplacu de Barcău – împărțită în trei secțiuni. În 2020, se va circula între Oradea și Cluj

Stefana Muresan

Prima rectificare bugetară din acest an: Sănătatea și Asistența socială primesc 12 miliarde de lei în plus. Fondul de rezervă, completat cu 3 miliarde

Ion Surdu

Două noi programe destinate firmelor: Comerț (grant maxim de 250.000 de lei) și Microindustrializare (grant maxim de 450.000 de lei)

Stefana Muresan

Tarom deschide ruta Timișoara-Chișinău

redactia

Leave a Comment