Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț și Industrie a României inițiază un chestionar în sprijinul antreprenorilor români

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) consultă mediul de business din România, în perioada 15 ianuarie-15 februarie, cu privire la țările de interes pentru dezvoltarea afacerilor pe piețele internaționale printr-un scurt chestionar, găzduit pe site-ul instituției.

Prin sondajul CCIR, oamenii de afaceri români au posibilitatea de a-și exprima opțiunile urmând ca, ulterior, CCIR să le faciliteze contactele externe de afaceri. Rezultatul consultării efectuate de CCIR va fi comunicat și autorităților, pentru ca și acestea să vină în sprijinul mediului de afaceri din România.

Răspunsurile oferite de către companiile din România se vor consolida în informații exacte care vor sta la baza stabilirii destinațiilor pentru misiunile economice ale CCIR ce se vor organiza în anul în curs. În acest fel, misiunile economice se vor stabili în funcție de prioritățile mediului de afaceri și, astfel, eficiența acestora va crește.

Totodată, companiile care participă la sondaj vor beneficia de prioritate în misiunile economice către țările pentru care și-au arătat interesul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începe construirea unui parking de 4,1 milioane de euro la Cluj

Articolul următor

Investitorii români au plasat 200 de milioane de euro în proprietăţi comerciale, fiind pe locul II în topul după naţionalitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share