Antreprenori Ultimele stiri

Camera de Comerț și Industrie a României inițiază un chestionar în sprijinul antreprenorilor români

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) consultă mediul de business din România, în perioada 15 ianuarie-15 februarie, cu privire la țările de interes pentru dezvoltarea afacerilor pe piețele internaționale printr-un scurt chestionar, găzduit pe site-ul instituției.

Prin sondajul CCIR, oamenii de afaceri români au posibilitatea de a-și exprima opțiunile urmând ca, ulterior, CCIR să le faciliteze contactele externe de afaceri. Rezultatul consultării efectuate de CCIR va fi comunicat și autorităților, pentru ca și acestea să vină în sprijinul mediului de afaceri din România.

Răspunsurile oferite de către companiile din România se vor consolida în informații exacte care vor sta la baza stabilirii destinațiilor pentru misiunile economice ale CCIR ce se vor organiza în anul în curs. În acest fel, misiunile economice se vor stabili în funcție de prioritățile mediului de afaceri și, astfel, eficiența acestora va crește.

Totodată, companiile care participă la sondaj vor beneficia de prioritate în misiunile economice către țările pentru care și-au arătat interesul.

Related posts

Brașov: Din 2020, doar cu autovehicule Euro IV în centrul orașului pentru transportul special și greu

Papuc Irina

Ungaria investește în fotbalul din comunitățile maghiare din România. FK Csíkszereda, afacere de peste 11 mil. euro

redactia

În Regiunea Vest, disponibile 40% din fondurile europene pentru finanțarea IMM-urilor din orașe

Stefana Muresan

Leave a Comment