Transilvania Business
Real Estate Ultimele stiri

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) are, începând cu luna ianuarie, un nou director executiv, în persoana arhitectului Mihail Cătălin Ştefan. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, cu numeroase participări atât la concursuri naţionale, cât şi internaţionale, Mihail Ştefan a coordonat şi organizat încă de pe băncile facultăţii numeroase concursuri şi proiecte de arhitectură şi design. Noua poziţie este o provocare şi crede cu tărie că expertiza sa în domeniu va fi un plus atât pentru dinamica Asociaţiei, cât şi pentru beneficiarii soluţiilor de termoizolare propuse de ROMEPS.

Deşi sunt abia la început de drum, în cadrul Asociaţiei mă simt ca într-o mare familie. Sunt conştient de responsabilitatea mea şi îmi doresc ca întreaga experienţă, atât academică, cât şi practică, să mă ajute să transmit mesajul Asociaţiei către cât mai mulţi beneficiari ai sistemului de termoizolare cu polistiren expandat. Şi anume, faptul că soluţia pe care noi o propunem este una nu doar accesibila, ci  una cu adevărat eficientă. Sunt arhitect la bază şi am lucrat în decursul timpului cu diferite soluţii de termoizolare. Iar polistirenul expandat este, de departe, cea mai la îndemână, începând cu greutatea materialului, manevrabilitatea, punerea în operă, până la eficienţă şi cost. Cred că ROMEPS are un cuvânt important de spus pe piaţa materialelor de termoizolare, iar eu sunt gata să răspund tuturor provocărilor care vor urma şi să susţin rolul asumat al Asociaţiei, acela de a livra un produs competitiv, de calitate superioară, rezistent în timp şi la standarde europene”, a declarat Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al ROMEPS.

Mihail a fost selectat în urma unui amplu şi îndelungat proces de recrutare, la finalul căruia ne-am dorit să găsim persona potrivită pentru acestă poziţie. Şi sunt convins că am reuşit. Alături de toţi membrii Asociaţiei, îi urăm bun venit şi îl asigurăm de întregul nostru sprijin. Suntem convinşi că vom avea o colaborare de succes, asigurând încă o dată toţi beneficiarii de întreaga noastră seriozitate şi implicare, atunci când vine vorba de calitatea produsului nostru.”, a declarat Şerban Căzănişteanu, preşedinte ROMEPS.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Câștigătorul Sibiu-Boița, desemnat, sunt pregătite modificări la legislație

Ligia Voro

Început de an universitar pentru programele susţinute de către NTT DATA Romania

redactia

Terapia a ajuns la afaceri de 147 mil. euro

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More