Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un castel din județul Satu Mare, vedetă într-un film de sezon de pe platforma Netflix. A fost reabilitat cu fonduri europene

Unul dintre filmele de sezon de pe Netflix a fost filmat aproape integral în județul Satu Mare, la Castelul Karolyi. Castelul Karolyi, manejul şi centrul municipiului Carei apar în ipostaze extrem de spectaculoase în filmul american „The Princess Switch”, având-o în rolul principal pe actrița Vanessa Hudgens.

 

Bijuteria arhitecturală, renovată cu 5 milioane de euro din fonduri europene, a atras atenţia producătorilor de la Hollywood, care au turnat o peliculă ce rulează acum pe platforma Netflix. Mai mult, Castelul din Carei a stârnit interesul turiștilor, fiind vizitat anual de peste 50.000 de oameni.

Este vorba despre filmul “The Princess Switch”, o comedie romantică de Crăciun, care o are protagonistă pe vedeta seriei High School Musical, actriţa Vanessa Hudgens. Pelicula a fost filmată atât în exteriorul, cât şi în interiorul Castelului Karolyi din Carei, judeţul Satu Mare.

Anul trecut, în lunile februarie și mai, în municipiul Carei, în mai multe locații, au avut loc filmări pentru comedia romantică ”The Princess Switch”. Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni, au participat la filmări în calitate de figuranți. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a fost amenajat un târg de Crăciun.
Realizarea filmului în municipiul Carei a fost posibilă datorită promovării constante a Castelului Károlyi prin intermediul Centrului de promovare a turismului cultural grof Károlyi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autoliv demarează lucrările la fabrica din Rovinari. Investiție de 20 mil. euro

Articolul următor

CFR Călători va contracta servicii de reparații vagoane de 45 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share