Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tablă inteligentă şi tablete pentru elevi, proiect pe fonduri europene

Ministrul Educaţiei elaborează un proiect pe fonduri europene pentru achiziţionarea şi dotarea şcolilor cu table inteligente şi cu tablete electronice ce vor fi oferite tuturor elevilor, a anunțat ministrul Educației, potrivit Agerpres.

“Sper să reuşim să ducem proiectul acesta la bun sfârşit. Este un pas spre creşterea performanţei, cred eu, pentru o generaţie care a venit de acasă cu tableta, cu utilizarea tabletei în minte şi în mânuţele lor. Deci, noi nu putem să-i întoarcem aici neapărat numai la cretă şi la creionul cu care scriu pe caiet. Deci, un salt în formarea elevilor prin utilizarea tehnologiilor moderne trebuie să facem, pentru că ei sunt generaţia revoluţiei informaţiei şi bioinginerie”, a afirmat ministrul Ecaterina Andronescu.

Ministrul Educaţiei a mai afirmat că, în prezent, o echipă din minister lucrează la redactare a proiectului ce va fi realizat din fonduri europene.

“Este cu bani europeni şi, acum, suntem la etapa la care scriem proiectul, nu o să poată fi făcut bătând din palme, pentru că este vorba de o sumă importantă, având în vedere numărul de elevi pe care îi avem în gimnazii şi licee, în mod deosebit. O să dureze ceva până Uniunea Europeană ne aprobă. Probabil câteva luni de zile”, a completat Andronescu.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ministerul Dezvoltării cumpără 40 de tramvaie noi, contract de peste 68 mil. euro

Articolul următor

Aparat inovativ de monitorizare a calității aerului din clădiri, lansat pe piață de UBB

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
19
Share