Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CJ Timiș propune Băncii Mondiale 10 investiții majore. Valoarea depășește 700 de milioane de euro

Consiliul Județean Timiș a propus Băncii Mondiale 10 investiții majore pentru Timișoara. Investițiile au o valoare de peste 700 de milioane de euro. Acestea sunt: sala polivalentă, noul stadion, Institutul de Oncologie, spitalul regional, centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, extinderea Aeroportului, drumul Eurotrans Timișoara-Moravița și legătura rutieră dintre A1 și DN69.

 

„Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România ne-au solicitat în cadrul campaniei «Alege prioritățile orașului tău» o listă de 10 investiții majore care să fie finanțate în Județul Timiș. În urma analizei pe care am făcut-o pot să vă anunț că am propus următoarele obiective, pe care le consider esențiale pentru dezvoltarea Timișoarei și a Județului Timiș și a căror valoare depășește 700 de milioane de euro: Sală Polivalentă, Stadion nou, Terminalul Intermodal, Institutul de Oncologie, Spitalul Regional, Centura Nord-Vest Timișoara, Aqua Park, Extinderea Aeroportului, Drum Eurotrans Timișoara-Moravița, Legătura rutieră dintre A1 și DN69”, transmite Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Procesul de selecție va fi gestionat de Banca Mondială și Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Dezvoltării Regionale vrea să cumpere 17 tramvaie cu peste 36 milioane de euro

Articolul următor

Locuinţe la preţul de doar 1 dolar într-o localitate pitorească

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share