Transilvania Business
Investitii Sanatate Satu-Mare Ultimele stiri

Spital privat la Satu Mare, construit de un fost manager al Spitalului Judeţean

Spital privat la Satu Mare. Un fost manager al Spitalului Județean Satu Mare, Camilo Coste, a depus la Primăria Satu Mare un proiect care prevede construirea unui nou spital privat și a 74 de locuințe la periferia orașului.

Potrivit documentației, proiectul este prevăzut pe un teren având o suprafață de 72.800 mp situat între Satu Mare și Sătmărel, scrie portalsm.ro.

Proiectul prevede construirea clădiri spitalului, accese, alei, parcări, construcții pentru recreere, bazin de înot, dar și 74 de locuințe pentru personalul unității, spații verzi și un spațiu comercial. Se vor construi case, cu câte două apartamente pe o parcelă de teren de câte 500 mp, având subsol, parter şi un etaj.

„Înfiinţarea acestui spital doreşte să completeze serviciile medicale oferite de unităţile de stat şi particulare astfel încât prin colaborarea acestora să ofere servicii medicale complete de cea mai bună calitate, similare cu cele oferite peste hotare la noi acasă”, se precizează în document.

Spitalul va avea şase etaje.

Proiectul este deocamdată în fază de dezbateri publice.

Comentarii

Comentarii

Related posts

CEO Conference – Shaping the future

Ionut Oprea

Agromalim 2017, o ediție care le întrece pe toate

Stefana Muresan

Bebelușul născut la Cluj cu o gravă malformație a inimii va fi operat gratuit, la o clinică privată din Sibiu

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More