Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ana Birchall, la Forumul Economic Mondial de la Davos

Ana Birchall participă la Forumul Economic Mondial de la Davos, după după mai mulți ani de de absență românească la acest eveniment. ”In drum spre Davos unde am onoarea sa particip la Forumul Economic Mondial”, scrie Birchall într-o postare pe facebook.

 

Tematica reuniunii din acest an va fi „Globalizarea 4.0: modelarea arhitecturii globale în era celei de-a patra revoluții industriale”.

Participarea la Forumul de la Davos se face numai pe bază de invitație și este rezervată membrilor organizației.

Forumul Economic Mondial reprezintă o platformă inedită a dialogului public-privat, unde participă peste 3000 de reprezentanți ai guvernelor, mediului de afaceri, academic, cultural și ai societății civile din peste 110 state ale lumii. Summit-ul de la Davos este cunoscut totodată prin platforma de interacțiune a celor mai influenți lideri la nivel mondial, unde statele cu economii dezvoltate trasează principiile și practicile viitorului lanț valoric al circuitului economic mondial. Pe parcursul lucrărilor de la Davos sunt prezentate şi dezbătute planuri de acțiuni, strategii şi politici cu privire la securitatea internațională, protecția mediului şi economia globală.

 

Sursa foto: facebook/Ana Birchall
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CJ Sibiu a finalizat un proiect european de 73,8 mil. lei pentru închiderea depozitelor necon­forme de deşeuri din judeţ

Articolul următor

Bancherul român Mihai Precup vrea să schimbe Europa de Est prin dezvoltarea piețelor de capital

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Începe „SAINT-GOBAIN NATIONAL TROPHY”

Saint-Gobain România dă startul unei noi ediții a „Saint-Gobain National Trophy”, o competiție adresată constructorilor, arhitecților și fațadierilor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share