Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Impact Hub Bucharest aduce în București Finala Regională Central European Startup Awards 2019

În 2019, Bucureștiul devine gazda unuia dintre cele mai importante evenimente regionale dedicate startup-urilor, reunind reprezentanții a 10 țări din Europa Centrală și de Est la cea de-a șasea ediție a Central European Startup Awards! Impact Hub Bucharest este partenerul oficial al evenimentului, organizând atât etapa națională a competiției, cât și finala regională.

 

Central European Startup Awards este o competiție adresată startup-urilor ale căror produse sau servicii se bazează pe soluții tehnologice inovatoare. Competiția este organizată în Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria, câștigătorii etapelor naționale urmând să concureze la nivel regional, iar premianții să fie anunțați în cadrul unui eveniment care anul acesta este organizat la București, în parteneriat cu Impact Hub Bucharest.

 

Impact Hub este partenerul național încă din 2016, iar 2 dintre startup-uri au fost premiate și la nivel regional în 2018: Instant Factoring și Mondly. De-a lungul timpului, la competiția națională au mai fost premiați UiPath Romania (3 premii în 2017 – Startup of the Year, Founder of the Year și Best AI Startup), URADMonitor (laureat la categoriile Best IoT Startup și Best Smart City Solution), dar și Mira Rehab (câștigător al competiției globale în 2016 la categoria Best Social Impact Startup).

 

Organizăm etapa națională a CESA în România din 2016, iar această premieră a marii finale regionale organizată în București reprezintă o bună oportunitate de conectare și vizibilitate regională pentru antreprenori și partnerii evenimentului, cât și o tactică foarte importantă prin care să poziționăm România ca un ecosistem antreprenorial important în regiune. Suntem încântați pentru acest parteneriat și pregătiți să oferim o experiență pozitivă atât participanților la competiție, cât și celor care ne vor vizita cu ocazia Finalei”, a declarat Oana Craioveanu, CEO și Co-fondator Impact Hub Bucharest.

 

”CESAwards a fost fondat cu scopul de a ajuta ecosistemele de startup-uri din Europa Centrală și de Est să devină mai interconectate și astfel să ajute întreaga regiune să câștige o mai bună recunoaștere în Europa și în întreaga lume. După Budapesta, Viena, Ljubljana, Sofia și Varșovia, Finala Regională ajunge la București în 2019, sub bagheta Impact Hub Bucharest. Aștept cu nerăbdare această experiență”, a declarat Peter Kovacs, Co-Founder Global Startup Awards.

 

Finala Regională de la București va avea loc în noiembrie 2019, data oficială, precum și deschiderea înscrierilor în competiția națională urmând să fie anunțate ulterior, de către Impact Hub Bucharest.

 

Central European Startup Awards este parte din Global Startup Awards, aducându-i în centrul atenției pe cei care îndrăznesc să modeleze modul în care va arăta viitorul. Aduce împreună cele mai bune idei și cei mai inovatori actori din 5 regiuni, din 45 de țări din Europa, Asia și Africa pentru a sărbători spiritul antreprenorial și ecosistemele de startup-uri.

 

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Autoliv

Inginerii din Cluj se mută la Brașov pentru salariile de la Autoliv

Articolul următor

Filarmonica Banatul va intra într-un amplu proces de reabilitare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share