Antreprenori Cluj Turism Ultimele stiri

Restaurantul deschis de un clujean în Paris, inclus de revista Vogue în topul celor mai bune localuri din capitala Franţei

Ibrik Kitchen, localul deținut de un clujean și un bucureștean în Paris, a fost inclus recent de revista Vogue în topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Franţei.

 

Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malişevschi au deschis restaurantul din Paris în luna decembrie 2018, informează stirileprotv.ro.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 1

Despre restaurantul lor revista Vogue a scris: ”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 2(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 3(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 4(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 5

(foto ibrik.fr)

Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați… Exotic și foarte de succes”.

”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani. Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați… Exotic și foarte de succes”, a scris Vogue., potrivit Stirile Pro Tv.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 7(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 8

 

 

(foto IBRIK Kitchen)

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 9

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 10

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 12

Cei doi chefi români au fost remarcaţi şi de cotidianul Le Figaro care a inclus resturantul lor printre primele cinci cele mai bune din Paris.

Related posts

Cluj-Napoca: Polonezii de la Solaris vor livra 50 de troleibuze noi

Stefana Muresan

Robotica, terapia viitorului

Stefana Muresan

„Trenul solidarității românești”, proiect al Grupului GRAMPET pentru a facilita transportul echipamentelor medicale din China

Papuc Irina

66,5 milioane euro, fonduri europene, pentru modernizarea sistemelor de apă şi canalizare din Arad şi Mehedinţi

Stefana Muresan

Bihorenii s-au întâlnit cu mașinile de epocă la Retro Parada Toamnei 2020

Traian Dan

Sibiul, ocupat 94% de Summit

redactia

Băimărenii de la Electro Sistem, solicitați de Lidl și Cora

Nora Dumitrescu

Covid-19: Adobe România oferă angajaților câte 250 de dolari pentru amenajarea biroului de acasă

Papuc Irina

Top județelor din Regiunea Centru la comerț: exporturi de 8 miliarde de euro, importuri de 7,5 miliarde de euro în 9 luni

Papuc Irina

The Woman lansează platforma Womentors

Nicolae Pop

Barometrul de conjunctură economică CCIFER 2018: Doar 20% dintre companii estimează condițiile de a face business în România ca fiind favorabile

redactia

Noi oportunitati economice pentru oamenii de afaceri din Timis, dupa vizita ambasadorului Mexicului

Stefana Muresan

Skanska sells office building in Warsaw, Poland, for EUR 98 M, about SEK 1.0 billion

Ion Surdu

Cu afaceri de peste 10 milioane de euro, Caremil&Smirodava mizează pe puterea alianțelor

Papuc Irina

De vineri, 15 mai, se vor deschide parcurile în municipiul Satu Mare

Traian Dan

Compa Sibiu, afaceri de aproximativ 41 mil. euro, în T 1

Stefana Muresan

Scandia Food vrea afaceri de 100 milioane euro

Stefana Muresan

Din 4 iulie, Aerotravel reia cursele charter spre insula Skiathos din Grecia

Traian Dan

Continental donează 20.000 de euro pentru campania „Un spital + O comunitate”

Papuc Irina

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la Techsylvania

Stefana Muresan

Uber revine în Cluj

Stefana Muresan

ADD Bihor va organiza licitație pentru autogările din Marghita și Beiuș

Traian Dan

Adrian Volintiru, director general: „Ne propunem ca Romgaz să devină, per total, o companie integrată”  

Ligia Voro

Pe aeroporturile Transilvaniei se reiau zborurile regulate spre Vestul Europei

Nora Dumitrescu

Leave a Comment