Antreprenori Cluj Turism Ultimele stiri

Restaurantul deschis de un clujean în Paris, inclus de revista Vogue în topul celor mai bune localuri din capitala Franţei

Ibrik Kitchen, localul deținut de un clujean și un bucureștean în Paris, a fost inclus recent de revista Vogue în topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Franţei.

 

Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malişevschi au deschis restaurantul din Paris în luna decembrie 2018, informează stirileprotv.ro.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 1

Despre restaurantul lor revista Vogue a scris: ”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 2(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 3(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 4(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 5

(foto ibrik.fr)

Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați… Exotic și foarte de succes”.

”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani. Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați… Exotic și foarte de succes”, a scris Vogue., potrivit Stirile Pro Tv.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 7(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 8

 

 

(foto IBRIK Kitchen)

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 9

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 10

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 12

Cei doi chefi români au fost remarcaţi şi de cotidianul Le Figaro care a inclus resturantul lor printre primele cinci cele mai bune din Paris.

Related posts

Scenariul BNR: reducerea dobânzilor fără destabilizarea cursului valutar

Ion Surdu

Rețeaua MBC se extinde la Tîrgu Mureș

Ionut Oprea

MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România 

Ligia Voro

Nou director la Armătura Cluj

Stefana Muresan

Nouă oferte pentru tronsonul de autostradă Sibiu-Boița; valoarea estimată a proiectului, 765,84 milioane de lei

Stefana Muresan

Pasajul Universităţii de pe centura Oradiei va fi gata până la sfârșitul anului

Traian Dan

În primăvară va începe construcţia Uzinei BMW de la Debrecen

Traian Dan

Plantația de afine din Sic face înghețată pe loc

Nora Dumitrescu

”Cupru Min” Abrud cumpără la licitație o tehnologie prin care ar putea scoate mai mult metal, din același concentrat

redactia

Schaeffler România reacționează la scăderea activității din sectorul automotive

Ligia Voro

Biserica Evanghelică, restaurată cu 3,3 milioane euro

Stefana Muresan

Primăria Oradea are noi proiecte, de 300 milioane euro, pentru fonduri europene

redactia

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Stefana Muresan

Legea „Split TVA”, promulgată de președinte

Stefana Muresan

Mandatul lui Ştefan Ioniţă, prelungit în fruntea CNAIR

Stefana Muresan

BCR a lansat plățile cu dispozitivele Garmin și Fitbit: cardul bancar, în portofelul virtual al utilizatorilor de ceasuri smart

Papuc Irina

Sibiu: Se va lansa o monedă locală sibiană pentru plata în restaurante

Stefana Muresan

Facturone, în sprijinul firmelor

Ligia Voro

Producătorul de cabluri IPROEB Bistrița, creștere cu 6,6 mil. lei a veniturilor și cu 1,9 mil. lei a profitului net

Stefana Muresan

Asocierea Tehnostrade-Spedition UMB finalizează ”în câteva luni” lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva

Stefana Muresan

AGRARIA 2018: Tehnică agricolă de ultimă generație. Inovație în zootehnie

Stefana Muresan

ISHO Offices din Timișoara va găzdui noul centru de dezvoltare pe care compania de software automotive Visteon îl deschide în România

redactia

Noi finanțări europene, atrase în localitățile din Regiunea Vest

Stefana Muresan

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

Ionut Oprea

Leave a Comment