Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Halele firmelor francofone din Cluj, spațiu de lucru pentru artiștii UAD

Cu ocazia Noului An, Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC), împreună cu Institutul Francez din Cluj-Napoca, cu susținerea companiei Energom-groupe Gonzales și a Universității de Arte și Design, în prezența Consulului onorific al Franţei la Cluj, Pascal Fesneau,  organizează un eveniment festiv, care va avea loc la sediul Energom de pe strada Luncii nr 5A, în data de 23 ianuarie , începând cu ora 17:30.

Tema evenimentului este „Ceremonie des Voeux-l’Art s’invite dans l’industrie” și va reprezenta mai mult decât o recepție, prin faptul că una din halele Energom va deveni spațiu de lucru pentru artiștii UAD pentru următoarele 6 luni.

Evenimentul, la care sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi de seamă din Cluj, va marca debutul expozitiei „l’ Art s’invite dans l’industrie” în cadrul căreia vor expune artiștii Ioan Sbârciu, Kudor Duka Istvan, Georgeta Olimpa Bera, Cristian Lăpușan și alții.

Creat în 2011, Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (C.FAC) este o reţea de firme francofone,  reprezentanţi ai economiei locale. Clubul formează împreună cu celelalte cluburi de afaceri din Cluj reţeaua economică internaţională a oraşului şi face parte, totodată, din reţeaua economică franceză formată la nivel naţional.

În 2019 reţeaua numără 50 de firme reprezentând mai mult de 3000 de angajaţi din domenii precum servicii, IT, industrie şi organizează în fiecare an mai mult de 20 de evenimente dintre care Ziua Franţei şi Recepţia de Anul Nou, în parteneriat cu Institutul Francez din România la Cluj-Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania Constructii a inceput lucrarile la Corpul B al cladirii Novis Plaza din Cluj Napoca

Articolul următor

Cel mai scump ardei iute din lume se cultivă în Banat. Un kilogram costă între 11.000 și 25.000 de dolari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share