Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Constructii a inceput lucrarile la Corpul B al cladirii Novis Plaza din Cluj Napoca

Transilvania Constructii a inceput lucrarile la cel de-al doilea corp al clădirii Novis Plaza. Acesta va fi construit în regim S+P+7E și va fi dat spre utilizare în Iulie 2019. Acest spațiu de birouri va dispune de aproximativ 7.000 metrii patrati suprafata inchiriabila pentru amenajarea și personalizarea fiecărui birou în parte, în funcție de preferintele fiecarui chirias.

 

Novis Plaza este un proiect de regenerare urbană, cu o arhitectură distinctivă, ce încorporează elemente și tehnologii de actualitate. Clădirea se încadrează în Clasa A, fiind recondiționată și amenajată cu scopul de a oferi atât angajatorilor, cât și angajaților un spațiu aerisit, cu lumină naturală ce sporește creativitatea și randamentul; dispune de spații verzi, terasă amenajată și locuri speciale pentru relaxare și socializare.

Este destinată  companiilor de dimensiuni medii și mari, care urmăresc un mediu propice pentru a excela în business. Facilitatile Novis Plaza sunt Lounge, Terasa Oasis, sala de conferinte, sala de fitness, Biciclete electrice, sala de jocuri, Statie de incarcare masini electrice, parcare.

Novis Plaza este amplasată pe Tăietura Turcului 47, într-o zonă de business, cu peste 60 de companii și 2500 de angajați, în imediata apropiere a două cartiere în plină dezvoltare (Grigorescu și Baciu) și la doar 10 minute distanță de centru.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Saniya Melnicenco - NIS Petrol, în fruntea Asociației Române a Companiilor de Explorare și Producție Petrolieră (ROPEPCA)

Articolul următor

Halele firmelor francofone din Cluj, spațiu de lucru pentru artiștii UAD

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share