Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiul vrea în Top 20 destinații europene

Sibiul intenționează să se înscrie în competiția europeană pentru cele mai bune destinații europene în anul 2020. Consiliul local a pregătit un proiect de hotărâre pentru înscrierea municipiului în competiție, care va costa bugetul aproape 10.000 de euro.

Potrivit unui raport al Serviciului Cultură, Sport și Turism, care a stat la baza redactăriii proiectului de hotărâre ce va fi supus votului pe 31 ianuarie, prin înscrierea în această competiție și includerea în „Top 20 European Best Destinations 2020” „Sibiul are oportunitatea de a continua dezvoltarea turistică și promovarea destinației orașului la nivel european”. Funcționarii amintesc faptul că desemnarea Sibiului drept Capitală Culturală Europeană în anul 2007, dar și titlul de Regiune Gastronomică Europeană a anului 2019 „au adus notorietate orașului și i-au îmbunătățit imaginea, atrăgând vizitatori naționali și internaționali”, scrie turnulsfatului.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Apulum Alba Iulia - de la cadouri pentru Castro, Gaddafi și Kim Ir Sen, la afaceri de zeci de milioane de euro pe piața liberă

Articolul următor

Evoluția kilometrilor de autostradă deschiși circulației în ultimii zece ani. Creștere cu peste 200%

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share