Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aquatim, investiție de aproape 6 milioane de lei, în rețeaua de apă și canalizare din Jimbolia

Operatorul regional al serviciilor publice de apă şi canalizare din municipiul Timişoara, Aquatim, a semnat contractul pentru extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în orașul Jimbolia, în valoare de 5,664,062.83 lei fără TVA, cu firma Technocer S.R.L.

 

Lucrările vor include execuția a 2,68 km rețele de canalizare, 851 m rețea de distribuție a apei, o conductă de refulare a stației de pompare cu lungimea de 430m precum și o stație de pompare a apelor uzate.

Acest contract este parte a proiectului “Fazarea proiectului extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş“, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) este cel mai mare program operațional al României și al doilea, ca mărime, din Uniunea Europeană, și, mai mult, un program strategic pentru țara noastră, având în vedere faptul că asigură finanțarea principalelor priorități de dezvoltare ale României în acord cu angajamentele asumate în Acordul de Parteneriat și cu obiectivele Strategiei Europa 2020. Proiect co-finanțat din Fondul de Coeziune prin POIM 2014-2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autobuze electrice pentru Lugoj, investiție de aproape 25 milioane de lei

Articolul următor

Aradul, proiecte europene în valoare de 147 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share