Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aradul, proiecte europene în valoare de 147 milioane de euro

*Investitiile derulate de municipiul Arad sunt grupate pe patru directii de finanatare, respectiv buget local, buget national, imprumuturi si fonduri europene. Potrivit primarului Gheorghe Falca, pana in luna martie, Aradul va avea proiecte europene depuse, in valoare de 147 milioane de euro.

 

”In acest ciclul financiar, municipiul va atrage peste 100 milioane de euro. In 2019, avem deja procedura de licitatie pentru achizitionarea a 10 tramvaie, avem procedura de licitatie pentru a realiza exteriorul Teatrului Clasic Ioan Slavici, avem in lucru reabilitarea Colegiului Economic, vom finaliza licitatia pentru reabilitarea integrala a Colegiului National <<Elena Ghiba Birta>>. Mai mult de atat, anul acesta vom avea primele rampe subterane, in cartierele Alfa si Confectii si primele parcari supraterane in cartierele Alfa si Micalaca. Este un pas extrem de important pentru municipalitate. In 2019, vom continua proiectul de Regenerare Urbana in valoare de 50 milioane de euro. Speram sa reusim finalizarea procedurile de licitatie pentru parcarile subterane din Pietele Catedralei si Avram Iancu si evident reabilitarea integrala a acestor piete”, a declarat edilul Aradului, Gheorghe Falca, intr-o conferință de presa.

Total
17
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aquatim, investiție de aproape 6 milioane de lei, în rețeaua de apă și canalizare din Jimbolia

Articolul următor

Grupul german de electrocasnice de lux Miele deschide showroom la Oradea

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
17
Share