Bihor Investitii Ultimele stiri

Grupul german de electrocasnice de lux Miele deschide showroom la Oradea

Retailerul german de electrocasnice de lux Miele are în plan deschiderea de noi locaţii proprii, prima dintre acestea urmând să fie în Oradea, în decursul acestui an. Anul trecut Miele a inaugurat cel de-al patrulea showroom propriu de pe plan local, la Timişoara, după o investiţie de 150.000 de euro, rezultatele înregistrate fiind peste aşteptări.

Aspiratoarele au fost cele mai vândute produse Miele, cu 7.600 de unităţi achiziţionate de români în 2018, urmate de maşinile de spălat rufe şi de uscătoare, cu aproximativ 4.000 de unităţi vândute. O creştere de aproximativ 50% a vânzărilor s-a înregistrat şi pe segmentul de espressoare, clienţii din România achiziţionând anul trecut peste 650 de unităţi.

Vrem să le oferim clienților noștri posibilitatea unică de a testa orice echipament Miele, chiar în showroom, astfel că trebuie să fim foarte atenți la spațiile care se potrivesc perfect acestei filosofii. Planul pentru viitorul apropiat este să oferim aceste experienţe unice Miele către tot mai mulți români, prin deschiderea de noi showroom-uri proprii, în regiunile considerate de Miele ca fiind puncte strategice”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România, potrivit unui comunicat de presă.

Compania a avut în 2018 cel mai bun an al său în România, cu o creştere de 35% a businessului, până la circa 8,5 milioane de euro, evoluţia pozitivă fiind înregistrată atât la nivel de volum cât şi de valoare, potrivit datelor companiei La nivel naţional, echipamentele Miele sunt comercializate în 70 de puncte de vânzare care cuprind showroom-uri proprii, magazine exclusive, magazine partenere şi online. Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium.

Related posts

Investiţie în aparatură de înaltă performanţă la spitalul din Târgu Mureș

Ligia Voro

Joint Venture-ul OSRAM Continental își începe activitatea

Stefana Muresan

Revista Vinul.Ro apare lunar în română și engleză, cu recomandări de locuri, oameni și gusturi bune

Stefana Muresan

Leave a Comment