Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorul – clientul anului 2018 în rezidențial

*În 2018, clientul-vedetă al zonelor centrale din Capitală în sectorul rezidențial nou a fost antreprenorul.

 

Astfel, cei care au căutat și cumpărat un apartament nou în cursul anului trecut în zona Unirii din București au fost antreprenori au depășit pragul de 30%. În zona Victoriei, în schimb, procentajul acestora depășește chiar și 50%. Dintre aceștia, undeva la 25% dintre ei au făcut această achiziție ca investiție. „Antreprenorii au în comun educația financiară riguroasă fără de care un business nu poate avea succes. Astfel ceștia aleg să își securizeze profiturile în investiții imobiliare pe termen lung”, explică Claudia Tudor, Sales Manager The Concept Real Estate Advisers.

 

Ponderea totală a tranzacțiilor de anul trecut în ansambluri rezidențiale noi, în construcție, în zone-cheie din București, realizate în scop investițional ajunge până la 25%.

 

În continuare, se menține un procentaj majoritar, de peste 75% reprezentat de clientul final, cel care își cumpără un apartament nou pentru locuit. “Toti clienții care își doresc o locuință nouă au în comun dorința de a obține un standard al calitatii vietii mult mai bun. Ansamblurile rezidențiale din portofoliul nostru le oferă acestora:

–        locuințe nou construite la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în constructie

–        accesul la o comunitate nouă, tanară, în care se pot dezvolta

–        pin pozițiile centrale, aceștia câștigă timp prin acces facil spre job ori școli, parcuri sau centre comerciale

–        locuri de parcare subterane suficiente, chiar și pentru vizitatori

–        spații comune verzi si lobby-uri amenajate contemporan”, spune Claudia Tudor.

 

Deși clientul final cumpără cu scopul de a locui, acesta ține cont și de potențialul de investiție pe termen lung pe care îl are apartamentul nou achiziționat. “Principalul factor de decizie de cumpărare pentru acesta a fost în mod cert locația, dar și conceptul proiectului, prin factori importanță precum suprafețele apartamentelor, căutând în mod special un upgrade a prezentei locuințe, finisaje sau dotări”, a declarat Nicșor Miliță, Sales Manager The Concept Real Estate Advisers & Heritage Properties – divizie premium.

 

Industriile din care fac parte clienții care au cumpărat o locuință nouă în 2018 sunt: IT-ul care acoperă peste 20% dintre aceștia, sectorul medical sau farma însumează și ele peste 20%, domeniul financiar bancar vine și el cu aproximativ 20%, profesiile liberale aduc circa 20%, dar și alte segmente precum construcțiile, imobiliarele sau inginerie. “În 2019 credem că vor creste tranzactiile cu clienti ale căror ocupatii sunt: cadre militare, diplomați, angajați de stat sau magistrați, întrucât li se vor oferi facilități salariale în vederea achiziționării unei locuințe permanente”, completează Tudor.

 

The Concept Real Estate Advisers și divizia sa premium, Heritage Properties, oferă servicii de sales management dezvoltatorilor imobiliari rezidențiali, prin echipe de vânzare dedicate, marketing management, studii de piață sau consultanță de investiții. Clienților finali compania le oferă proiecte rezidențiale de calitate, în zone centrale din Capitală precum: Soho Unirii, Da Vinci Residence, Barrio Residence sau Carmen Sylva Royal Class Apartaments.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comisar european: Beneficiarii investiţiilor maghiare în infrastructura sportivă din Transilvania, tinerii indiferent de etnie

Articolul următor

Ajutor de stat pentru construirea de grădiniţe cu profil sportiv, buget de 500 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share