Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bianca Muntean, director executiv Transilvania IT Cluster, speaker la evenimentul ”Industria 4.0. – Strategia care ar salva economia”

ARIES Transilvania si Transilvania IT cluster susțin dezvoltarea industriei 4.0 în regiune prin proiectele și inițiativele pe care le derulează, alături de membrii lor și de asemenea partenerii din clusterele membre ale Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord (energie, agricultură, mobilier, noi materiale, turism, industrii creative), precum și alte entitati de profil.

ARIES Transilvania este partenerul din România în Consorțiul proiectului finantat de catre Comisia Europeana prin programul Orizont 2020, apelul pentru Digitalizarea Industriei Europene.

„Ne propunem să sprijinim, alături de alte entități preocupate de aceasta temă, realizarea și introducerea unei politici publice naționale pentru sprijinirea Industriei 4.0, oferind expertiză, parteneriate și date care să susțină necesitatea și beneficiile acestui demers.
Totodată, prin studiul de digitalizare lansat la finele anului 2018, “Cererea si Oferta de Digitalizare” clusterul și asociația doresc să raspundă nevoilor din acest domeniu și să creeze noi sinergii pentru promovarea digitalizării.”, a declarat Bianca Muntean.

 

Sursa: facebook/Curs de Guvernare
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Surpriza din studiul CBRE: tinerii post-mileniali din București sunt cei mai mulțumiți de biroul lor

Articolul următor

Oamenii de afaceri moldoveni, cu ochii pe Arad, Brașov și Iași

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share