Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platformă online pentru a doua opinie medicală. Consultații virtuale non stop

Piața românească serviciilor medicale care oferă o a doua opinie pacienților interesați s-a diversificat ieri prin lansarea unei noi platforme digitale. Doxtar este rezultatul colaborării dintre Graffiti PR, Active Power Solutions și Life is hard Florești și promite pacienților obținerea unei a doua opinii medicale în 48 de ore, de la specialiști din țară și din străinătate.

 

Platforma este disponibilă atât prin browser, cât și prin aplicații pentru dispozitive mobile ce rulează sisteme de operare Android sau iOS, anunță sanatateatv.ro.

În prima fază, prin intermediul noii platforme, pacienții au acces la servicii din specialitățile: diabet zaharat, nutriție și boli metabolice; oncologie medicală; neurologie (și epileptologie); ORL; psihiatrie; psihiatrie pediatrică; medicina muncii; obstetrică-ginecologie; reumatologie; medicină internă. Pentru a primi răspunsul specialistului, utilizatorii trebuie să încarce dovezile diagnosticului în aplicație sau pe site. Pentru început, în aplicație sunt înscriși 19 specialiști.

Accesul la platformă este gratuit, dar pacienții plătesc pentru serviciile pe care le solicită, în funcție de onorariul stabilit de fiecare medic. Doxtar nu preia și nu își asumă vreun risc legat de declarațiile privind specialitățile și experiența medicală a medicului și/sau legat de activitățile profesionale desfășurate de către medic. Întreaga responsabilitate pentru serviciul prestat revine medicului, conform termenilor și condițiilor de utilizare a platformei.

Noua platformă promite securitatea datelor, prin alinierea la cerințele GDPR și utilizarea tehnologiei de criptare și securizare a datelor la nivelul celor folosite de instituțiile bancare.

Aplicatia este disponibila aici

 

Sursa foto: facebook/doxtar

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oamenii de afaceri moldoveni, cu ochii pe Arad, Brașov și Iași

Articolul următor

Sibiul, singurul oraş cu trei stele Michelin, va concura pentru un loc în Top 20 destinaţii europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share