Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noi destinații de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Aeroportul din Timișoara

De la Timișoara se va putea zbura spre mai multe destinații din Grecia și Egipt. Noutatea în 2019 va fi Tunisia.

 

De pe Aeroportul Internațional Timișoara vor fi în această vară 14 zboruri charter săptămânale: 7 spre Antalya (Turcia), două spre Heraklion (Grecia), câte un zbor spre Zakynthos și Skiathos (Grecia), unul spre Hammamet (Tunisia) și câte un zbor spre Sharm el Sheikh și Hurghada (Egipt). Primele curse charter pentru 2019 vor decola de la începutul lunii aprilie.

 

„Față de anul precedent, în acest an se anunță destinații suplimentare spre Grecia, Egipt și – ca noutate – Tunisa. Este un semnal extrem de bun din partea agențiilor de turism care își diversifică astfel oferta pentru turiști”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

 

În afara curselor charter, de la Aeroportul Timișoara se va mai putea zbura regulat spre Costa Blanca (prin cursele spre Valencia), Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), Coasta Malficană (prin zborurile directe spre Bari), Marea Mediterană și Marea Roșie (prin zborul de Tel Aviv). În analiză comercială, neconfirmate încă, sunt destinațiile Constanța, Atena și Varna (Bulgaria).

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii. Se pot achiziționa online sau prin intermediul agențiilor de turism pachete turistice care, alături de serviciile de transport aerian pe curse regulate, pot satisface dezideratul unei vacanțe reușite.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spitalul Județean de Urgență Deva, în Programul național de tratare a accidentelor vasculare ischemice

Articolul următor

Grupul Sergiana din Braşov mizează pe afaceri de peste 70 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
(Cluj-Napoca, 14–24 iunie)
Citeste mai mult

Cinema și fine dining la TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14–24 iunie) a făcut cunoscute filmele secțiunii Film Food. “Deseori, mâncarea înseamnă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share