Infrastructura Timiș Ultimele stiri

Noi destinații de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Aeroportul din Timișoara

De la Timișoara se va putea zbura spre mai multe destinații din Grecia și Egipt. Noutatea în 2019 va fi Tunisia.

 

De pe Aeroportul Internațional Timișoara vor fi în această vară 14 zboruri charter săptămânale: 7 spre Antalya (Turcia), două spre Heraklion (Grecia), câte un zbor spre Zakynthos și Skiathos (Grecia), unul spre Hammamet (Tunisia) și câte un zbor spre Sharm el Sheikh și Hurghada (Egipt). Primele curse charter pentru 2019 vor decola de la începutul lunii aprilie.

 

„Față de anul precedent, în acest an se anunță destinații suplimentare spre Grecia, Egipt și – ca noutate – Tunisa. Este un semnal extrem de bun din partea agențiilor de turism care își diversifică astfel oferta pentru turiști”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

 

În afara curselor charter, de la Aeroportul Timișoara se va mai putea zbura regulat spre Costa Blanca (prin cursele spre Valencia), Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), Coasta Malficană (prin zborurile directe spre Bari), Marea Mediterană și Marea Roșie (prin zborul de Tel Aviv). În analiză comercială, neconfirmate încă, sunt destinațiile Constanța, Atena și Varna (Bulgaria).

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii. Se pot achiziționa online sau prin intermediul agențiilor de turism pachete turistice care, alături de serviciile de transport aerian pe curse regulate, pot satisface dezideratul unei vacanțe reușite.

 

Related posts

Taxele şi impozitele locale din Oradea vor fi majotare cu rata inflaţiei

Traian Dan

Pentru clienții companiei, wenglor transformă viziunea industriei inteligente 4.0 în realitate

redactia

Acţiunile ARO-Palace vor intra luni la tranzacţionare

Stefana Muresan

Leave a Comment