Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andreea Berecleanu a inaugurat, impreună cu dr. Constantin Stan, o nouă clinică antiaging

Andreea Berecleanu anunță că împreună cu soțul ei, dr Constantin Stan, a inaugurat o nouă clinică antiaging, de medicina regenerativa, cu terapii inovative si exclusive.

Kilometrul 0 al inovatiilor si noutatilor in medicina regenerativa, terapii antiaging si chirurgie estetica este de acum pe strada Aron Cotrus nr. 57. Cronos Med by dr. Constantin Stan este locul unde specialisti in frumusete ofera solutii personalizate, este un one stop clinic ce abordeaza pacientul integrativ pentru ca dorinta lor de obtinere a starii generale de bine sa devina realitate, potrivit esteticapremium.ro.

 

Andreea Berecleanu a scris pe Facebook„Se poate si in Romania! E adevarat, in sistem privat. Sunt multe exemple, in toate domeniile.

Eu va povestesc acum despre un proiect de suflet, care a prins viata de curand. Am inaugurat, impreuna cu sotul meu, dr Constantin Stan, noua clinica antiaging, de medicina regenerativa, cu terapii inovative si exclusive.

Pe langa clinicile din Bacau si Bucuresti de chirurgie generala si plastica, era nevoie si de aceasta abordare. Clinica noua Cronosmed din Bucuresti are specialitati ca nutritie, alergologie, endocrinologie, terapii intravenoase cu vitamine si minerale, ginecologie, medicina estetica, terapii cu celule stem, psihologie.”

 

Sursa foto: facebook/ Andreea Berecleanu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a lansat Registrul Naţional al Cancerelor la Copil. 400 de copii, diagnosticaţi anual cu cancer

Articolul următor

PRIMER: Soluția la problema vaccinurilor e ca România să aibă propria fabrică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share