Antreprenori Ultimele stiri

Ministrul pentru IMM-uri: ”Am făcut rost de bani pentru Start-Up Nation”

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea, a declarat pentru start-up.ro că toate programele destinate antreprenorilor de la noi se vor derula conform planului, chiar dacă în propunerea de buget dată aseară publicității, bugetul ministerului său era redus cu 28%.

 

Astfel, ministrul spune că și programul Start-Up Nation va beneficia de finanțarea inițială. ”Toate programele or funcționa exact așa cum au fost prognozate și exact așa cum au fost discutate și dezbătute cu mediul de afaceri, inclusiv în Consiliul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii și tema creditelor de angajament este deja rezolvată.”

“De dimineață am stat de vorbă cu Ministrul de Finanțe și lucrurile sunt deja rezolvate, așa că-i încurajez pe toți antreprenorii care vor să aplice pentru programul Start-Up Nation să o facă. Povestea de succes continuă. Nu mai este acest subiect, vor fi destule fonduri, adică 2 miliarde, suficiente pentru a încheia contracte pentru cele 10.000 de proiecte așa cum am discutat cu mediul de afaceri că vom continua în acest an”, a spus ministrul pentru start-up.ro.

Related posts

Bolt lansează serviciul de plată în numerar!

Ligia Voro

Magnolia, bilant pozitiv in 2016

Ionut Oprea

Gastronomii din Sălaj au făcut show în Slovacia

Nora Dumitrescu

Leave a Comment