Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nouă destinații de ecoturism din România, promovate la Londra. Peste 80.000 de britanici vor vedea, discuta și citi despre România

Asociația de Ecoturism din România anunță că a reușit în 2019 să pună România în centrul atenției publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania.
Astfel, nouă destinații cu profil de ecoturism și 37 firme au lansat invitația Descoperă Eco-Romania publicului britanic, în cadrul stand-ului AER de la Londra, în perioada 31 ianuarie – 3 februarie 2019. După o participare consecutivă de câțiva ani la târgul de turism Destinations cu stand propriu, AER a reușit în 2019 să devină partenerul principal al evenimentului, având o expunere specială în media expoziției. Peste 80.000 de vizitatori vor vedea, discuta și citi despre România frumoasă și ecoturistică.
„Ne dorim să atragem turiștii în destinațiile ce se dezvoltă în armonie cu localnicii și natura locului. Afacerile promovate de noi au o calitate excepțională a produsului turistic, dar și o responsabilitate specială pentru mediul natural și social. Aceste oferte sunt extrem de căutate de publicul britanic și nu numai, întrucât există un interes crescut din partea lui pentru activitățile în natură și în zona rurală”, a declarat Bogdan Papuc, directorul AER.
„Deși ecoturismul este o nișă a turismului internațional, pentru România este unul din pilonii de bază atât din punct de vedere al dezvoltării a numeroase zone, dar și prin proiectarea unei imagini generale extrem de atrăgătoare pentru țara noastră”, a completat Andrei Blumer, președintele AER.
Cele nouă destinații cu profil ecoturistic, promovate de AER în 2019 sub brand-ul Discover Eco-Romania: Țara Hațegului – Retezat, Țara Dornelor, Eco-Maramureș, Pădurea Craiului – Apuseni, Ținutul Zimbrului – Neamț, Colinele Transilvaniei, Băile Tușnad și Împrejurimile, Delta Dunării și Piatra Craiului – Brașov.
România este printre primele țări din lume care aplică un standard pentru evaluarea destinațiilor de ecoturism adaptat după criteriile Consiliului Mondial al Turismului Durabil (GSTC) și administrat de Ministerul Turismului. Totodată AER implementează sistemul Eco-România de certificare în ecoturism pentru programe turistice și pensiuni.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara: Contractul de salubrizare stradală, de peste 18 milioane de euro, câștigat de Brantner Servicii Ecologice

Articolul următor

Școală de 5 milioane de euro în fostele unități militare de la Giroc, cu bani europeni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share