Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clubul Fermierilor Români, o asociație nouă în agricultură

Clubul Fermierilor Români s-a lansat oficial vineri, 1 februarie, la București. Noua organizație de fermieri performanți este dedicată creșterii competitivității în sectorul agricol și găsirii de soluții profesioniste la problemele cu care se confruntă fermierii.

 

Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă este o asociaţie non-profit și non-guvernamentală a fermierilor din România, se arată pe site-ul www.cfro.ro. Organizația reunește deja, prin membrii săi, 3,2 milioane de hectare și 23 de milioane de euro investiți în ferme prin 4.340 de proiecte implementate. Clubul Fermierilor Români este condus de Nicușor Șerban, președinte, alături de vicepreședinții Laszlo Becsek și Nicolae Apopi și de directorul executiv al Clubului, Florian Ciolacu. Organizația nu se dorește a fi una dependentă de cotizațiile membrilor, astfel că în primul an, finanțarea activității va fi asigurată de principalii membri fondatori, urmând ca apoi structura de reprezentare să se autosusțină, potrivit agrointel.ro.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Implantare TAVI, prima procedură la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

Articolul următor

Drama copiilor cu părinții plecați la muncă în străinătate, alinată cu ajutorul proiectelor cu bani europeni

Citește și:
Citeste mai mult

Dacia Faber va reabilita podul din Ileanda

Societatea de construcții Dacia Faber a preluat amplasamentul pentru investiția care vizează consolidarea și punerea în siguranță a…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share